آغاز به کار کلینیک کسب و کار کشاورزی در خراسان رضوی

مشهد- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: به موازات کلینیک کسب و کار صنعت، کلینیک کسب و کار کشاورزی نیز برای شناسایی واحدهای دارای مشکل و رفع مشکلات آنها با محوریت سازمان جهاد کشاورزی در این استان راه‌اندازی شد.

علی رسولیان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این کلینیک فعالیت هسته‌هایی در مشهد و شهرستانها با محوریت بخش خصوصی، صنفی کشاورزی یا بسیج کشاورزی آغاز شده است.

وی ادامه داد: نقش شهرستانها، فرمانداران و دستگاه‌های اجرایی مرتبط، نحوه مدیریت و کارکرد آنها در کلینیک کسب و کار کشاورزی خراسان رضوی مشخص شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی اولویتهای کلینیک کسب و کار کشاورزی را شناسایی واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل و فعال کردن این واحدها و اتخاذ شیوه‌ای برای ارتقای تولید کالاهای اساسی راهبردی در بخش کشاورزی ذکر کرد.

وی گفت: توسعه دام سبک یکی از برنامه‌های اصلی کلینیک کسب و کار کشاورزی خواهد بود که در این راستا گله‌های دامی که بازدهی بهتری دارند، بویژه در مناطق محروم شناسایی شده است و اقدامات لازم برای تقویت آنها با محوریت سازمان جهاد کشاورزی، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و بنیاد مستضعفان انجام می‌شود.

رسولیان افزود: پروژه‌های خوبی در بخش‌های مختلف کشاورزی اعم از گلخانه‌ها و پساب فاضلاب در خراسان رضوی وجود دارد که به صورت جدی در دستور کار ستاد ویژه تدابیر اقتصادی استان قرار گرفته است.

وی ادامه داد: مسوولیت تامین کالاهای اساسی استان نیز به سازمان صنعت، معدن و تجارت واگذار شده است تا به صورت دقیق این موضوع را رصد و کنترل کند و هر زمان که مشکلی در این بخش بوجود آمد به سرعت موضوع بررسی و پیگیری شود.

معاون استاندار خراسان رضوی در تشریح عملکرد کلینیک کسب و کار صنعت خراسان رضوی نیز که از سال ۱۳۹۸ با مسوولیت شرکت شهرکهای صنعتی استان راه‌اندازی شده است گفت: این کلینیک در سال جاری هزار و ۲۳۵ واحد صنعتی دارای مشکل در استان را شناسایی کرده و این فرآیند همچنان ادامه دارد.

وی افزود: از مجموع واحدهای صنعتی دارای مشکل ۲۶۱ واحد توسط کلینیک کسب و کار صنعت عارضه‌یابی شده و طی برگزاری ۱۵ نشست رسمی و بررسی مشکلات، ۳۰ واحد دوباره فعال شده‌اند.

رسولیان ادامه داد: برنامه اصلی این کلینیک رسیدگی به واحدهای صنعتی دارای مشکل است و هر دو هفته یکبار نشست‌هایی برای ارایه راهکار و رفع مشکل واحدها برگزار و گزارش کار آن به مدیریت شرکت شهرکهای صنعتی استان ارایه می‌شود.

وی گفت: امسال دو رویکرد اصلی و جدی کلینیک کسب و کار صنعت خراسان رضوی این است که هیچ واحد صنعتی تعطیل یا غیرفعال در استان باقی نماند و واحدهایی که در شهرکهای صنعتی زمین دریافت کرده اما شروع به فعالیت ننموده‌اند، شناسایی شده و تصمیم لازم در مورد آنها اتخاذ گردد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha