به گزارش ایرنا از روابط عمومی سازمان اورژانس کشور؛ صبح امروز (دوشنبه)، نشست کارگروه تخصصی زیستی و بررسی برنامههای مشترک با سازمان پدافند غیرعامل کشور به ریاست پیرحسین کولیوند رئیس کمیته پدافند غیرعامل و سازمان اورژانس کشور و با حضور دکتر گویا رئیس مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون امور سلامت سازمان پدافند غیر عامل کشور برگزار شد.
در این جلسه، رئیس کمیته پدافند غیرعامل وزارت بهداشت و سازمان اورژانس کشور ضمن تبریک سالروز بازگشت آزادگان هشت سال دفاع مقدس به کشور از زحمات دکتر گویا رئیس مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در خصوص برنامهریزیها و اقدامات ارزنده ایشان و تیم همراه در پیشگیری و کنترل بیماری کووید ـ۱۹ تقدیر و تشکر کرد.
کولیوند در خصوص ضرورت تقویت همکاریهای درون و برونبخشی در پیشگیری و کنترل بیماریها تاکید و اعلام کرد که بر همین اساس این کمیته اقدام به تشکیل کارگروه تخصصی زیستی در حیطه پیشگیری و کنترل بیماریهای واگیر نموده که ریاست آن بر عهده دکتر گویا گذاشته شده است.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت نیز ضمن تبریک سالروز بازگشت آزادگان هشت سال دفاع مقدس به کشور در خصوص اقدامات و برنامههای آن مرکز برای انتقال اسراء به داخل کشور و انجام معاینات پزشکی و قرنطینه آنها اشاره کرد و گفت: مدافعان سلامت همواره در تمامی صحنهها اعم از جنگ و اپیدمی اخیر حضور فعال و فداکارانهای داشتهاند و میبایست مورد قدردانی قرار بگیرند.
گویا در رابطه با اپیدمی اخیر بیماری کووید ـ۱۹ در کشور، منطقه و جهان و عوارض گسترده پنهان و آشکار آن به ضرورت تعیین اولویتها و گامهای اساسی جهت آمادگی و پاسخ موثر کشور به این تهدید سلامت جهانی اشاره و به لزوم تقویت همکاریهای بینبخشی تاکید کرد.
وی گفت: تشکیل کارگروه تخصصی پدافند زیستی در وزارت بهداشت در راستای تحقق این امر حائز اهمیت بالاست.
در ادامه جلسه؛ کولیوند در خصوص حمایت همه جانبه سازمان پدافند غیرعامل کشور و نقش ارزنده آن در تقویت همکاریهای برونبخشی و بین دستگاهی اظهار امیدواری کرد و با اشاره به اینکه نیروهای نظام سلامت در کنترل بیماری کرونا با روحیه جهادی و فداکاری نمودند، گفت: این راه همچنان ادامه خواهد داشت.
معاون امور سلامت سازمان پدافند غیرعامل کشور نیز گفت: این سازمان آماده همکاریهای فنی و تخصصی با وزارت بهداشت و سایر دستگاههای متولی در حیطههای پدافند زیستی و ارتقاء ظرفیتهای ملی در حیطههای تشخیص، آشکارسازی و هشدار سریع تهدیدات زیستی، مرزبانی زیستی، قرنطینه، خودکفایی و بومیسازی تولید واکسن، رعایت الزامات و دستورالعملهای بهداشتی است.
در پایان این نشست مقرر شد جلسه آتی کارگروه تخصصی پدافند زیستی با حضور اعضای کمیته وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شود و نیازمندیها و اولویتهای ضروری پیگیری و اجرایی گردند.
نظر شما