همکاری و تعامل سه قوه برای عبور از شرایط کنونی ضروری است

تهران- ایرنا- نماینده سابق مجلس گفت: شرایط کشور ایجاب می کند که سه قوه و همه دستگاه های کشور باید برای اداره کشور همکاری و تعامل داشته باشند، شرایط طوری نیست که مجلس، دولت و قوه قضاییه هریک به تنهایی ساز خود را بزنند و مسیر خود را بروند.

سلام امینی روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا افزود: وضعیت اقتصاد و معیشت  مردم نسبت به گذشته افت داشته است و از بیرون هم فشار تحریم ها بر کشور تحمیل می شود و در این شرایط بیش از هر چیزی به همکاری و تعامل نیاز داریم تا با موفقیت از این پیچ تاریخی عبور کنیم.

نماینده سابق مجلس افزود: اگر چه در آینده ممکن است اتفاقاتی در سطح بین الملل رخ دهد که به نفع ایران باشد، اما در این شرایط رفتارها و برخی موضع گیری ها علیه دولت به صلاح کشور و زیبنده نیست؛ تفرقه و چند دستگی نباید جای تعامل و همکاری بین قوا را بگیرد.

وی با اشاره به طرح  گشایش اقتصادی و همچنین بسته اقتصاد مردمی که از سوی دولت و مجلس برای مدیریت و برون رفت از شرایط کنونی ارائه شده است، گفت: یک سیاست و برنامه ای که قرار است در سطح کشور اجرا شود، مجری آن قوه مجریه است و این در سطح سران قوا نیز مورد تاکید است، هر طرح و برنامه ای که در شورای عالی اقتصادی سران قوا مطرح می شود، با هماهنگی سران سه قوه است، اما اینکه خود مجلس در این شرایط طرح و برنامه اجرایی(بسته اقتصاد مردمی) ارائه دهد، مسبوق به سابقه نبوده و عملیاتی نیست؛ مجلس با اصلاح قوانین و تصویب طرح ها و لوایح می تواند اقدام کند.

امینی اظهار کرد: در شرایط فعلی اگر چه گفته می شود که ایده آل اقتصاد کشور عدم وابستگی به نفت است، اما باید بپذیریم که اقتصاد ما نفتی است، باید بخشی از نفت را هم برای مدیریت اقتصادی کشور و هم حفظ سهمیه اوپک باید از طرق خاص به فروش برسانیم و از طرفی با اخذ مالیات و همچنین فروش اموال مازاد دولت می توان بخشی از بودجه کشور را تامین کرد.

نماینده سابق ایلام در مجلس شورای اسلامی، شکست طرح تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت را افتضاحی بزرگ برای آمریکا عنوان  کرد و ادامه داد: کشوری که رسما و آشکارا از یک توافق بین المللی برجام خارج می شود در این باره نمی تواند دخالتی داشته باشد، زیرا از نظر قانونی و عرف بین المللی آمریکایی ها مختار  به چنین اقدامی نیستند.

وی گفت: این موضوع شکست دیپلماسی آمریکا در سطح بین الملل و شورای امنیت بود زیرا حتی کشورهای همگام و همراه آمریکا با رای ممتنع  به این طرح به نوعی مخالفت خود را با سیاست های کاخ سفید در این باره نشان دادند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha