«پسران آفتاب» در لیگ برتر

تهران- ایرنا- باشگاه آلومینیوم به انتظار ۱۹ ساله مردم اراک پایان داد و استان مرکزی را در سطح اول فوتبال کشورمان صاحب نماینده کرد.

به گزارش ایرنا، سرانجام انتظار ۱۹ ساله اهالیِ پایتخت صنعتی کشور برآورده و شهر بدون نقطه، صاحب نماینده در سطح اول فوتبال کشور شد. از باشگاه آلومینیوم اراک یا ایرالکوی اراک صحبت می‌کنیم. تیمی که بعد از مس رفسنجان به عنوان دومی در فصل ۱۳۹۹-۱۳۹۸ لیگ آزادگان رسید و راهی لیگ برتر شد تا چهل و دومین تیم تاریخ لیگ باشد.

اراک، هجدهمین شهر بزرگ ایران است که جمعیتی بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر دارد. شهری کاملا صنعتی که در میان کارخانه‌های آلومینیوم‌سازی، ماشین‌سازی، واگن‌سازی و لوکوموتیوسازی و ... احاطه شده است و همین مساله باعث شد تا اراک یکی از آلوده‌ترین و در عین حال گران‌ترین شهرهای ایران باشد. با این وجود مردم این شهرِ نه چندان پرقدمت آرزو داشتند که نماینده‌ای در سطح اول فوتبال ایران داشته باشند که سرانجام قبل از بیست ساله شدن، انتظار مورد نظر به سرانجام رسید.

اراکی‌ها برای اینکه نماینده‌ای در لیگ برتر داشته باشند از همان ابتدا تلاش زیادی کردند اما همت جدی در باشگاه‌داری وجود نداشت. همه چیز با پاس اراک شروع شد. سال بعد صنایع اراک، نام جدید تیم شد و بعد از چند سال آلومینیوم اراک روی کار آمد اما خیلی زود شن‌سای ساوه جایش را گرفت. سپس همیاری اراک به عنوان نماینده استان معرفی شد و در گام بعدی شهرداری، مالکیت تیم را به عهده گرفت. تیم در بین لیگ یک و ۲ در رفت و آمد بود تا اینکه کار به جایی رسید که آلومینیوم برای بار دوم پیشقدم شد و این بار هدفی جدی را دنبال کرد. تیم تا آستانه لیگ برتری شدن هم در این سال‌ها ۲ بار پیش رفت اما یک بار در پلی‌آف به استیل آذین باخت و یک بار هم به عنوان چهارمی بسنده کرد تا اینکه در این فصل، انتظار دیرینه به پایان رسید.

در این فصل محمود فکری و رسول خطیبی ۲ سرمربی آلومینیوم بودند. خطیبی برای سومین بار تیمی را از لیگ یک به لیگ برتر آورد. او ماشین‌سازی را رها کرد تا آلومینیوم را لیگ برتری کند. آلومینیوم به جز این ۲ سرمربی در این سال‌ها نام های آشنایی را به نام سرمربی در تیم خود داشته است. مهدی پاشازاده، جواد زرینچه، داود مهابادی، علی حنطه، محمد ربیعی، فراز کمالوند و ... شناخته شدن ترین‌های آنها هستند.

حالا آلومینیوم در لیگ برتر است. تیمی که با توجه به صاحب متمولش که در خاور میانه رتبه نخست را دارد می‌تواند هزینه خوبی برای تیم‌داری انجام بدهد. فعلا در تیم، بازیکنان خوبی چون سجاد بیرانوند، مهدی قریشی، میثم مجیدی، محمود قائد رحمتی، علی زینالی، پیمان میری، حامد پاکدل و ... حضور دارند اما مطمئن باشید که در لیگ بیستم تیمی پرستاره‌تر را خواهیم دید. 

بازی‌های تیم آلومینیوم در ورزشگاه امام خمینی برگزار می‌شود. ورزشگاهی که در سال ۱۳۸۶ تاسیس شد و ۱۵ هزار نفر را در خود جای می‌دهد. حدود ۶ میلیارد تومان برای احداث این ورزشگاه هزینه شده است. هواداران آلومینیوم در همین ورزشگاه «پسران آفتاب(لقب تیم)» را تشویق می‌کنند.

نکته مثبت درباره آلومینیوم و فوتبال اراک این است که آنها فوتبالی بالا آمدند و این صعود حاصل دسترنج خودشان بود. اگر یادتان باشد در حوالی سال ۹۰ قرار بود امتیاز نفت تهران توسط یک نماینده اراکی در مجلس به استان مرکزی هبه شود اما عادل فردوسی‌پور در برنامه نود مانع از این کار شد و حالا به چشم دیدیم که صعود آلومینیوم در سال ۹۹ به لیگ برتر چه شور و شوقی را در بین مردم اراک به وجود آورده و چه کارناوال جذابی به راه افتاده است. فوتبال ایران و لیگ برتر، چشم انتظار رونمایی از باشگاه و شهری است که گویا دوست ندارد آسانسور باشد و می‌خواهد در بین بزرگان قد علم کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha