ذبیحالله نوابی روز سه شنبه در جلسه بررسی مشکلات آب شهری، روستاها و شهرکهای صنعتی سمیرم در فرمانداری این شهرستان، اظهارداشت: قولهای متعددی برای تامین آب و خط انتقال آن به ناحیه صنعتی جنوب سمیرم داده شد اما اقدامی صورت نگرفته است.
وی با انتقاد از شرکت شهرکهای صنعتی برای اقدام نکردن به این مصوبه سال گذشته سفر استاندار اصفهان، تصریح کرد: ناحیه هست در سه کیلومتری شهر سمیرم واقع شده و با وجود آب و نزدیکی به شهر، این وضعیت زیینده شهرستان و صنعتگران آن نیست.
به گفته سرپرست اداره صمت سمیرم، تعدادی از فعالان صنعت در این ناحیه آب مورد نیاز خود را با تانکرهای سیار یا سطل هایی از چاه آن محل تامین میکنند.
نوابی یا یادآوری اینکه با ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار چند سال قبل خط انتقال آب به ناحیه هست اجرا می شد، افزود: امسال و سال گذشته با افزایش هزینهها به حدود ۴۰ تا ۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای انتقال آب به این ناحیه صنعتی نیاز است.
وی ادامه داد: سال گذشته مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قول داد در یک هفته این مشکل را حل کند اما با وجود گذشت حدود یکسال همچنان خبری از آبرسانی به ناحیه نیست.
سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت سمیرم افزود: شرکت شهرک ها ۳۰ درصد از هزینه اجرای این طرح را تقبل کرده بود اما هنوز خبری از این اعتبار نیست.
نوابی به فعالیت ۱۱ واحد فعال صنعتی با حدود ۱۲۰ نفر اشتغالزایی در این ناحیه، اشاره و خاطر نشان کرد: کل محدوده این شهرک ۱۷ هکتار در جنوب شهر سمیرم واقع شده و یک ناحیه کارگاهی محسوب میشود.
کارشناس شرکت شهرک های صنعتی اصفهان در ادامه این نشست، اظهار داشت: این شرکت با محدودیتهای مالی زیادی روبروست اما افزون بر ۲۵۰ میلیون تومان برای این کار اختصاص داده است.
علی رفیعی تصریح کرد: سمیرم منطقه ای کشاورزی و گردشگری است و از همین رو ما به دنبال سوق دادن و استقرار صنایع غذایی بویژه محصولات و صنایع تبدیلی مرتبط با سیب درختی به این شهرستان هستیم.
مدیر عامل آب و فاضلاب استان اصفهان نیز تصریح کرد: حدود ۹۰ درصد از کار تامین آب شهرکهای صنعتی در شهرستانهای این استان در همین دوره فعالیت ۲ سال گذشته انجام شده است.
به گفته هاشم امینی مشکل تامین آب ناحیه صنعتی جنوب سمیرم را با همکاری فرمانداری و شرکت شهرکها و تامین لوله مورد نیاز خط انتقال حل و فصل خواهیم کرد.
در ناحیه صنعتی هست سمیرم ۱۱ واحد غیرفعال وجود دارد و ۱۰ واحد راکد و بدون کارایی رها شدهاند.
این شهرستان با افزون بر ۹۰ هزار جمعیت روستایی، شهری و عشایری و با اشتغال ۹۰درصدی مردم در بخش کشاورزی در ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان واقع شده است.
نظر شما