به گزارش ایرنا، آیتالله سیدمحمد حسینی شاهرودی روز چهارشنبه در همایش روسا و رابطین ستاد بازسازی عتبات عالیات و مدیران مواکب اربعین حسینی کردستان اظهار داشت: همه کسانی که در بازسازی حرمها از لحاظ مادی و معنوی کمک میکنند به ندای پروردگار مبنی بر حرمت نهادن اماکن متبرکه، لبیک گفتهاند.
وی با بیان اینکه اماکن و بارگاه بزرگان دین و اهل بیت پیامبر(ص)، رفعت داشته باشند، افزود: طبق دستور خداوند، مساجد، عتبات و بارگاه اولیای الهی جایگاه متفاوت و والایی دارند و همه باید برای این اماکن ارزش و احترام قائل باشند.
نماینده ولیفقیه در کردستان با بیان اینکه افتخار سردار سلیمانی مسوولیت بازسازی حرمهای متبرکه در عراق بود، یادآور شد: عشق و محبت به امام حسین(ع) و اهل بیت، دین اسلام را زنده نگه داشته و روحیه و حماسه حسینی را در میان مسلمانان حفظ کرده است.
آیتالله شاهرودی تاکید کرد: با وجود تلاش داعش و تهدید آنان به انجام اقدامات تروریستی، شاهد حضور میلیونی مسلمانان از اقصی نقاط جهان در مراسم راهپیمایی اربعین هستیم که نشان از عشق و ارادت مردم از هر قشر و مذهب و زبان و قومیتی به امام حسین(ع) است.
وی بر محبت به اهل بیت به عنوان یک وظیفه دینی و خجالتآور بودن دشمنی با خانواده پیامبر(ص) تاکید کرد و گفت: کسانی که دوست داشتن خداوند را کافی میدانند و به اهل بیت بیاحترامی میکنند، دروغگو و از وهابیون بوده، ضمن اینکه زیرساخت وهابیت صهیونیستها هستند.
بخشی از نذورات به بازسازی عتبات عالیات اختصاص یابد
رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات کردستان نیز اظهار داشت: امسال با توجه به شرایط کشور و شیوع کرونا، انتظار داریم مواکب، هیاتها و تکایا، بخشی از نذورات خود را به ساخت و ساز و بازسازی حرمها و عتبات عالیات اختصاص دهند.
حجت الاسلام سید محمد سادات اضافه کرد: چند سالی است این ستاد علیرغم محرومیت زیرساختی و ساختمان در کردستان، از لحاظ جمعآوری و اهدا نذورات به بازسازی عتبات عالیات از میان استانهای رتبه آخر کشور فاصله گرفته و اکنون در جایگاه قابل قبولی است.
وی با اشاره به تعهد جمعآوری ۴۰۰ میلیون تومانی ستاد بازسازی عتبات عالیات استان در سال جاری، یادآور شد: پارسال از محل کمکهای مردمی و نذورات مواکب و هیاتهای استان ۳۶۰ میلیون تومان برای بازسازی حرمهای مقدس جمعآوری و در مجموع ۱۴۰ درصد از تعهد داده شده برآورده شد.
رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات کردستان به افزایش تعداد موکبها به ۲۰ مورد در سال گذشته اشاره کرد و گفت: امیدواریم هیاتها و مواکبهه با سوق دادن نذورات و هزینهها به سمت کمک به بازسازی حرمها، تعهد داده شده محقق شود و در این زمینه کمکاری و عقبماندگی صورت نگیرد.
حجتالاسلام سادات با بیان اینکه تشکیل این ستاد نشانه محبت و ارادت مردم ایران به اهل بیت پیامبر(ص) است، تاکید کرد: امسال تحت تاثیر کرونا شاید در ایام محرم نتوانیم به طرز شایستهای به سالار شهدای کربلا اظهار محبت کنیم اما تلاش ما این است با برنامههای جایگزین، بخشی از خلا موجود را پر کنیم.
توزیع بیش از ۸ میلیارد تومان بسته معیشتی میان نیازمندان
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) کردستان هم اظهار داشت: از نیمه شعبان و در قالب رزمایش همدلی و احسان در مجموع هشت میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بسته معیشتی و پروتئینی بین اقشار آسیبدیده از کرونا در استان توزیع شده است.
محمدمهدی طالبی اضافه کرد: در مرحله اول ۲۰ هزار بسته معیشتی، در مرحله دوم ۴۰ هزار بسته پروتئینی و به مناسبت عیر غدیر نیز ۸۰ هزار پرس غذای گرم بین اقشار نیازمند و آسیبدیده از کرونا در حاشیه شهرهای استان توزیع شد.
حجتالاسلام رازیانی مدیر تبلیغات و رییس ستاد عتبات عالیات شهرستان سقز هم به توزیع یک هزار و ۴۰۰ بسته معیشتی و بیش از ۱۰ هزار پرس غذای گرم توسط هیاتها و تشکلهای مذهبی بین خانوادههای نیازمند سقزی و در قالب کمکهای مومنانه اشاره کرد.
در پایان این همایش، حجتالاسلام حسن درهام به ریاست ستاد بازسازی عتبات عالیات مریوان، حجتالاسلام مهدی آزادی منش رییس این ستاد در قروه، کمال حیدرزاده در بیجار، حامد اسعدی دبیر اجرایی ستاد در سقز، حجتالاسلام برومند رازیانی سقز و بانه، احمد صدیقی در سنندج و خانم مدینه اعتماد به عنوان دبیر ستاد باسازی عتبات عالیات دزج و حومه منصوب شدند.
نظر شما