۲۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۰۱
کد خبر: 83915051
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بانک اطلاعاتی بانوان کرمان تدوین شد

۲۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۰۱
کد خبر: 83915051
بانک اطلاعاتی بانوان کرمان تدوین شد

کرمان - ایرنا - مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: بانک اطلاعاتی بانوان تدوین و نقشه راه بانوان این استان با اهداف کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت تدوین شده است.

فاطمه سادات حسینی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به ۲۵ ذی الحجه به عنوان روز ملی خانواده افزود: بانک اطلاعاتی زنان استان کرمان در حوزه اجتماعی اطلاعات خوبی دارد.

حسینی از فعالیت ۱۸۰ سازمان مردم نهاد فعال در حوزه خانواده در استان کرمان خبر داد و اظهار داشت: این سمن ها ساماندهی و برای آنها شبکه اجتماعی تعریف شده است.

وی تصریح کرد: آمار دختران تحصیلکرده دانشگاهی این استان نسبت به سایر استان ها بیشتر است لذا تعداد این افراد که جویای کار هستند نیز در کرمان بیشتر از سایر استان ها است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان به راه اندازی مرکز رشد و شتاب‌دهی کسب و کارهای بانوان به عنوان یکی از فعالیت های این نهاد اشاره کرد.

وی تاکید کرد: با برنامه ریزی های اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان همچنین ۱۸ هزار دانش آموز دختر کرمانی در پایه دهم توانایی حل مسئله، مهارت های زندگی و کنترل خشم را فرا گرفتند.

حسینی تصریح کرد: ساماندهی محتوای آموزشی در حوزه خانواده از دیگر اقدامات اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان است.

وی به استفاده مفید از فضای مجازی به منظور اطلاع رسانی و افزایش سطح آگاهی خانواده ها در بخش های مختلف توسط اداره امور بانوان و خانواده استانداری کرمان اشاره کرد و اظهار داشت: این آموزش ها در شرایط فعلی و شیوع ویروس کرونا از طریق فضای مجازی انتشار پیدا کرده است.

وی با اشاره به ارائه گزارش در ارتباط ویدئوکنفرانس با معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در روز ملی خانواده افزود: باید فعالیت های حوزه زنان و خانواده را اطلاع رسانی کنیم تا توانمدی بانوان را در حوزه های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و کارآفرینی معرفی کنیم.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با اشاره به اینکه بانوان کرمانی رتبه نخست حضور در فعالیت‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی را دارند گفت: ۱۰۴ بانوی فرهیخته این استان در پست‌های مدیریتی مشغول به فعالیت هستند.

به گزارش ایرنا، فاطمه السادات حسینی روز چهارشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان افزود: تعداد بانوان کرمانی شاغل در پست های مدیریتی نسبت به سایر استان ها اندک است و این رقم باید افزایش پیدا کند.

وی به خودباوری بانوان به عنوان یکی از مولفه های پیشرفت اشاره کرد و ادامه داد: برخی بانوان این مهارت را کسب نکرده اند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان اظهار داشت: رویکرد و نگاه مسئولان نیز باید نسبت به بکارگیری بانوان در پست های مدیریتی تغییر کند.

وی با بیان اینکه ۳۵۰ دهیار زن در استان کرمان مشغول به فعالیت هستند تصریح کرد: میزان اشتغال بانوان در پست های مدیریتی استان کرمان به حد نصاب ۳۰ درصد که مورد تاکید رئیس جمهوری بوده نرسیده است.

حسینی تصریح کرد: طرح گفت و گوی بین نسلی در دو فاز با آموزش سازمان های مردم نهاد و خانواده اجرا شد.

وی با اشاره به تدوین سند راهبردی توسعه مشارکت زنان و خانواده و سند اشتغال بانوان در استان کرمان گفت: بیش از ۳۰ میلیارد ریال اعتبار برای سازمان های مردم نهاد در حوزه اجتماعی و اقتصادی بانوان از معاونت زنان ریاست جمهوری جذب شده است.

حسینی افزود: طرح مانا نیز با رویکرد اقتصاد مقاومتی با اهداف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در استان کرمان پیگیری می شود.

وی از اجرای طرح سه میم با محوریت مردم، مسجد و محله خبر داد و گفت: این طرح با استفاده از ظرفیت محلات و مساجد با فعالیت پنج مسجد در حال فعالیت است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان ادامه داد: هزار نمایشگاه دائمی و موقت از سال ۹۳ تاکنون در استان کرمان به منظور توانمدسازی بانوان شهری و روستایی برگزار شده است.

وی افزود: توانمندسازی و مهارت آموزی برای ۹۵۰ بانوی بدسرپرست، آسیب دیده و سرپرست خانوار را در بازه زمانی سه ساله نیز در اداره کل امور بانوان استانداری کرمان پیگیری شده است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان تصریح کرد: همچنین طرح تجارت الکترونیک از سال ۹۷ در کرمان اجرا شده است و اکنون برخی استان ها از عقد قرارداد در این بخش خبر داده اند.

وی گفت: کرمان تنها استانی است که برای آزادی زنان زندانی جرائم غیرعمد پنج سال متوالی جشن گلریزان برگزار کرده و سه محکوم به قصاص با کمتر از ۱۸ سال سن با پیگیری از قصاص نجات یافتند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha