اکبر حسنبگلو روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرحها شامل رفع ضعف ولتاژ شهری و روستایی، اصلاح و بهینه سازی شبکه در راستای تقویت برق مشترکان، توسعه فیدر و بالا بردن سطح قدرت مانور شبکه توزیع، تامین برق مراکز صنعتی و تولیدی، تامین برق چاههای کشاورزی، برقرسانی به روستاهای فاقد برق، تامین روشنایی معابر و ظرفیتسازی شبکه برق شهرکهای صنعتی استان است.
وی افزود: برای اجرای این طرحها ۱۴۰ کیلومترشبکه فشار متوسط، ۲۲۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف، ۲.۶ کیلومتر شبکه روشنایی و ۳۹۰ دستگاه پست زمینی - هوایی احداث شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجانغربی با اشاره به طرحهای آماده کلنگزنی در هفته دولت امسال نیز بیان کرد: اصلاح و بهینه سازی شبکه در راستای تقویت برق مشترکان و رفع ضعف ولتاژ در سطح استان به طول ۱۶۰ کیلومتر، برقرسانی به ۲ روستای فاقد برق در هریک از شهرستانهای سردشت، شاهیندژ، ماکو، برقرسانی به روستای قزلجه علیا در مهاباد، قانیقیه در خوی و قزقاپان ترک در تکاب جزو این طرحهاست.
حسنبگلو ادامه داد: برای اجرای طرحهای آماده کلنگزنی ۲۸۲ میلیارد و ۱۰۱ میلیون ریال اعتبار برآورد شده است.
شرکت توزیع نیروی برق آذربایجانغربی با بیش از ۲۷ هزارکیلومتر شبکه توزیع و ۲ هزار و ۸۱۲ روستای برقدار وظیفه خدماترسانی به بیش از یک میلیون و ۲۵۷ هزار مشترک را در ۲۱ مدیریت بر عهده دارد و هشتمین شرکت توزیع بزرگ کشور است.
۹۳۳ هزار و ۵۶۵ مشترک این استان شهری و ۳۲۳ هزار و ۹۴۴ مشترک نیز روستایی است؛ ضریب نفوذ برقرسانی در سطح شهرهای استان ۱۰۰ درصد و در روستاها نیز ۹۹.۹۸ درصد است.
یکهزار و ۲۵۰ مگاوات برق نیز سالانه در استان تولید و تنها یکهزار مگاوات آن در سال مصرف میشود.
بیشتر خدمات شرکت توزیع برق به صورت الکترونیکی برای کمک به مردم و تسریع در انجام کارها انجام میشود و در حال حاضر تعداد خدمات الکترونیکی این شرکت به ۲۸ مورد رسیده است.
صرفهجویی در وقت و کاهش هزینه برق از مزایای الکترونیکی شدن خدمات است و تمام مأموران موظف هستند به هنگام تحویل قبض، شماره مشترک را نیز دریافت و ثبت کنند.
نظر شما