به گزارش ایرنا به نقل از الجزیره، گراندی افزود: بسیاری از برنامههای کمکرسانی سازمان ملل متحد در یمن تعطیل خواهد شد و این یک فاجعه است.
وی گفت: ۷۰ درصد از مدارس یمن طی هفتههای آینده به دلیل کمبود منابع مالی بسته خواهد شد و مجبوریم که ۵۰ درصد از خدمات آب شرب بهداشتی و خدمات به نیمی از مراکز بهداشتی را قطع کنیم.
هماهنگکننده امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در یمن اضافه کرد، سازمان ملل بزرگترین فعالیتهای بشر دوستانه را در یمن اداره میکند؛ چراکه [عمق] فاجعه در یمن بسیار بزرگ است.
پیشتر رئیس بخش بشردوستانه سازمان ملل متحد در شورای امنیت گفته بود: بدون منابع مالی و توقف فوری آتش بس گرسنگی، سوء تغذیه، وبا و اکنون مرگ ناشی از کرونا افزایش خواهد یافت.
وی گفت: به رغم این حقیقت که این کشور در آستانه سقوط قرار دارد سازمان ملل فقط توانسته ۱۸ درصد منابع مالی لازم برای اجرای برنامه های کمک رسانی در این کشور را افزایش دهد.
پیش از اظهارات این مقام سازمان ملل، تعدادی از سازمان های بین المللی اعلام کردند تا پایان امسال یک میلیون و دویست هزار نفر دیگر از مردم در جنوب یمن در معرض ناامنی شدید مواد غذایی قرار خواهند گرفت.
در توفان خشونت در یمن، این کشور از نظر تجهیزاتی برای استقبال از کرونا آمادگی ندارد. دستکم تا کنون ۱۷۰۰ نفر به این بیماری مبتلا و تقریبا ۵۰۰ نفر جان خود را از دست داده اند. بر اساس آمار رسمی، نبود امکانات آزمایش کرونا به این معنا است که احتمالا مبتلایان بسیار بیشتر از این ارقام است.
عربستان با همراهی امارات و چندین کشور عربی و همکاری آمریکا در ۶ فروردین ۱۳۹۴ با تشکیل به اصطلاح ائتلاف عربی، حمله به یمن را آغاز کرد اما ظرف بیش از پنج سال گذشته به استثنای امارات و آمریکا، سایر همپیمانان سعودی از این ائتلاف خارج شدند و ابوظبی نیز هماکنون از یک همپیمان قدیمی به یک رقیب رو در روی ریاض در جنوب یمن تبدیل شده است.
نظر شما