سید جعفر رسولی روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان آمل با بیان اینکه همه شیعیان خواستار برگزاری مراسم عزاداری باشکوه محرم هستند، گفت: محرم پیشرو با سال های دیگر تفاوت دارد و باید با توجه به شرایط کنونی و پروتکلهای بهداشتی اعلام شده از سوی ستاد ملی برگزار شود.
وی آمل را در حال عبور از پیک دوم شیوع کرونا اعلام کرد و ادامه داد: در پیک دوم کرونا میزان بستری های شهرستان و فوتیهای آن از پیک اول به مراتب بیشتر بوده و نباید اجازه دهیم به هیچ وجه وارد پیک سوم شویم.
فرماندار شهرستان آمل بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد آملی ها ماسک میزنند و پروتکل های بهداشتی را رعایت می کنند افزود: انتظار ما این است در ایام محرم نیز این پروتکل ها رعایت شود تا شاهد اوج گیری دوباره بیماری کووید ۱۹ نباشیم.
وی با بیان اینکه آمل از شهرهای شلوغ در ایام محرم است افزود: عزاداری محرم در شهرها و روستاهای آمل به گونهای است که در این ایام میزبان شهرها و روستاهای همجوار است .
فرماندار آمل بر ممنوعیت اطعام دهی عمومی تاکید کرد و گفت: سعی شود اطعام دهی به صورت خانه به خانه برای نیازمندان باید تا اینگونه به این قشر آسیب دیده نیز کمک شود.
رسولیدسته روی های گسترده که یکی از آیین های ایام محرم است را مهم ترین نگرانی در جلوگیری از شیوع کرونا عنوان کرد و افزود: امسال هرگونه دسته روی و جابجایی هیئت ها ممنوع خواهد بود و عزادارای ها فقط در اماکن باز حسینیه ها، تکایا و مساجد به مدت ۲ ساعت برگزار خواهد شد.
رسولی همچنین به مراسم های خاص شهرستان آمل از جمله نخل گردانی روستای نوا،علم گردانی و مراسم تعزیه در روستاها اشاره کرد و گفت : با توجه به شرایط کرونا یی و وضعیت قرمز شهرستان ، امسال اینگونه مراسم ها برگزار نخواهد شد و تاکید ما بر اجرای پویش هر خانه یک حسینیه است.
وی با بیان اینکه برگزاری مراسم عزاداری ها حداقلی است گفت: باید فضاسازی عزاداری در شهر حداکثری شود و شهرداری ها و دهیاری ها فضای شهر را تبدیل به مراکز عزاداری کنند.
شهرستان آمل جز اولین شهرهای استان مازندران بود که وارد پیک دوم کرونا و وضعیت قرمز شد به طوری که در اواسط تیرماه سیر صعودی بیماران کرونایی در این شهرستان ، بیماران بستری از مرز ۴۵۰ نفر عبور کرد و باعث تعطیلی داوطلبانه بازار ها و مراکز پرتردد شهر گشت.
ویروس کرونا سی ام بهمن ماه سال گذشته با شناسایی ۲ بیمار در بابل در مازندران شیوع یافت و در پیک دوم این بیماری که از نیمه دوم تیرماه در استان بار دیگر روند صعودی به خود گرفت به طوری که هم اکنون بیش از یکهزار و ۸۴ بیمار کووید ۱۹ در بیمارستان های زیر مجموعه ۲ دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل تحت درمان قرار دارند.
نظر شما