«مهدی صادقینیارکی» امروز (یکشنبه) در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: در تولید ماسک اتفاق بینظیری در کشور در ماههای گذشته شاهد بودیم، بهطوری که از تولید روزانه ۱۹۰ هزار عدد ماسک، امروز به ظرفیت نصب شده صنعتی بیش از ۱۱ میلیون عدد در روز رسیدیم.
وی، به بازدید دو هفته پیش خود از یک واحد دانشبنیان تولید ماشینآلات صنعتی ماسک در استان آذربایجانشرقی اشاره کرد و گفت: در این حوزه، از یک واردکننده اقلام بهداشتی مقابله با کرونا، به یک تولیدکننده تبدیل شدهایم و امروز حتی قادر به صادرات برخی از این محصولات هستیم.
صادقینیارکی بیانداشت: شاید امروز در قیمت ماسک، گرانفروشی داشته و در برخی موارد نارضایتی در سطح جامعه شاهد باشیم، اما به هیچ وجه کمبود ماسک نداریم.
این مقام مسوول ادامهداد: از ابتدای شیوع کرونا، تعداد بسیار زیادی از واحدهای تولیدکننده پوشاک به سمت تولید گان و لباسهای پرستاری رفتند و در این عرصه نیز از یک واردکننده به تولیدکننده تبدیل شدهایم و حتی مازاد تولید وجود دارد.
معاون امور صنایع وزارت صنعت با تاکید بر خلق حماسه مردمی در این بخش، خاطرنشانکرد: اکنون بهجز ماده اولیه «ملتبلون» (مورد استفاده در یکی از لایههای تولید ماسک) که در داخل نیز تولید میشود، اما باید بخشی از آن وارد شود و همچنین برخی ماشینآلات، وابستگی خاصی در تامین اقلام مقابله با کرونا در کشور وجود ندارد.
به گزارش ایرنا، پیشتر دبیر کارگروه مقابله با کرونا وزارت صنعت، معدن و تجارت (ستاد لجستیک کرونا) از افزایش ۵۵ برابری تولید ماسک تنفسی با تدابیر اتخاذ شده از سوی این وزارتخانه از زمان شیوع کرونا خبر داده بود.
«جمشید گلپور» با اشاره به افزایش ۱.۵ برابری تولید مایع دستشویی، اضافهکرد: امسال از فروردینماه تولید دیگر اقلام شوینده مرتبط با پیشگیری از کرونا نیز افزایش داشت که از جمله آنها افزایش ۳۳ درصدی تولید صابون است.
رییس مرکز اصناف و بازرگانان وزارت صنعت گفت: تولید انواع دستکش در این مدت با افزایش ۲.۵ برابری و تولید مواد ضدعفونی کننده افزایش هشت برابری داشت.
گلپور، با اشاره به آمار و ارقام تولید محصولات مرتبط با پیشگیری و درمان کرونا، اضافهکرد: تولید محافظ صورت افزایش یکهزار برابری و تولید گان لمینت شده و لباس یکسره نیز افزایش ۸۶۰ برابری داشت.
نظر شما