محمدرضا ییلاقی اشرفی رروز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : تا پیش از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و در سال ۱۳۹۲ تعداد سمن های حوزه جوانان در مازندران هشت مورد بود که طی این سال ها براساس سیاست های ابلاغی وزارت ورزش و جوانان و دستور استاندار اکنون به ۱۲۳ سمن افزایش یافته است .
وی ادامه داد : در این سال ها تعداد سمن های حوزه جوانان مازندران هر سال افزایش یافت به طوری که در سال ۱۳۹۳ این تعداد به ۱۲ و سال های بعدی نیز به ترتیب به ۵۹ ، ۶۹ ، ۸۴ ، ۱۰۶ و در سال ۱۳۹۸ به ۱۲۳ سمن افزایش یافت .
معاون فرهنگی اداره کل ورزش و جوانان مازندران گفت : براساس افق و چشم انداز درنظر گرفته شده برای این بخش تا سال ۱۴۰۰ تعداد این سمن ها می بایست به بیشتر از ۱۵۰ مورد افزایش یابد و براساس ظرفیت شهرستان ها به صورت متوازن این تعداد تقسیم شده است .
وی افزود : البته در زمینه فعالیت سمن ها در مازندران تنها به بُعد کمی آن پرداخت نشده و در بُعد کیفی نیز اقدامات خوب و مهمی انجام شده است .
ییلاقی اشرفی با اشاره به اینکه در این سال ها ۱۲ سمن مازندران توانستند شناسه ملی و پس از آن اعتبارنامه خود را از استاندار دریافت کنند ، گفت : دریافت شناسه ملی که فرایند اداری خاص و سخت خود را دارد ، پس از ثبت شرکت و تهیه و تایید اساسنامه صادر می شود .
وی افزود : صدور اعتبارنامه به این معناست که سمن مورد نظر قادر خواهد بود از حمایت های ملی دولتی برای انجام فعالیت های خود بهره مند شود و این تخصیص حمایت های مالی سمن ها را در رسیدن به اهداف و برنامه های تدوین شده آنها یاری می رساند .
معاون اداره کل ورزش و جوانان مازندران گفت : در حال حاضر ۱۵ سمن دیگر استان نیز در حال اخذ شناسه ملی هستند تا از این طریق بتوانند با جذب حمایت های ملی بیشتر در زمینه فعالیت های پربارتر اقدام کنند .
وی با اشاره به اینکه هر سمن دارای پنج تا هفت عضو مرکزی و ۱۵ نفر عضو شورای مرکزی است ، افزود : با توجه به تعدد سمن های استان ، جوانان زیادی در این مجموعه ها فعالیت دارند که در زمان های مختلف با ورود به عرصه ها ، دستگیر نهادهای دولتی بوده اند .
ییلاقی اشرفی گفت : درحوادث طبیعی از جمله سیل و زلزله و یا مسائل غیر مترقبه ای همچون کرونا جوانان عضو سمن ها خوب ورود کردند و یاریگر مردم بودند.
نظر شما