به گزارش ایرنا، فرمانده سپاه الغدیر یزد گفت: بررسی طرح معادن و فرصتها و چالشهای ملی و استانی آن مستمر در در دبیرخانه شهید مدرس این فرماندهی پیگیری میشود.
سرتیپ رضا پورشمسی در این نشست افزود: وجود معادن مختلف در استان یک فرصت و ظرفیت مهمی محسوب میشود که احتیاج به مدیریت و برنامهریزی مدون دارد.
وی خاطرنشان کرد: همکاری و همراهی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی برای استفاده از ظرفیت موجود و حل مشکلات آنها جزو برنامههایی که پیگیری میشود.
در این نشست نمایندگان یزد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به معدنی بودن استان بر ضرورت بهرهگیری از ظرفیت آنها و حل چالشهای معادن استان تاکید کردند.
مقرر شد در جلسههای شورای دبیرخانه شهید مدرس که با همت گروه تحقیقات،آموزش و فنآوری ماهر سپاه الغدیر و با حضور نمایندگان مجلس و جمعی از نخبگان و کارشناسان برگزار میشود مکرر مسائل مربوط به فرصتها و چالشهای ملی و استانی معادن بررسی شود.
از ۵۴۵ معدن استان پنج مورد در مقیاس بزرگ ملی قرار دارد و بقیه در حد متوسط و کوچک هستند که باید حمایت جدی از این مجموعهها برای حفظ و توسعه اشتغال شود.
از میان معادن ملی میتوان به سنگآهن چادرملو اردکان، زغال سنگ بافق( ۲معدن)، سرب و روی مهدیآباد مهریز و اورانیوم ساغند اردکان اشاره کرد.
ذخیره قطعی معادن استان حدود ۲ میلیارد تن برآورد شده است.
یزد بعد از کرمان دومین استان معدنی و یکی از سه استانی است که بالاترین میزان کشف معدنی کشور را به خود اختصاص داده و در حوزه اشتغال معدنی هم جزو استانهای برتر است.
حدود ۱۲ هزار نفر به صورت مستقیم در معادن استان اشتغال دارند و یزد رتبه دوم کشور را در ذخیره معدنی و رتبه نخست را در تنوع مواد معدنی به خود اختصاص داده است.
نظر شما