به گزارش روز شنبه ایرنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نفیسه حسینی یکتا در این نشست، لزوم توسعه و نهادینه کردن طب ایرانی را در نظام سلامت که در سیاستهای کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری آمده است، مورد تاکید قرار داد و گفت: مردم ما حق دارند که دسترسی آسانی به خدمات تاییدشده و صحیح طب سنتی داشته باشند و در این زمینه نیاز به انجام اقدامات ایجابی داریم.
وی افزود: هرچه این اتفاق کمتر بیفتد، بازار ادعاهای بزرگ و اغواگرانه در این حوزه، همانطور که در دوران بحران کرونا نیز شاهد بودیم، گرم خواهد شد.
سرپرست دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با تاکید بر لزوم جداکردن سره از ناسره، برخورد با افراد مدعی و کلاهبرداری را که به مکتب طب سنتی ایرانی لطمه میزنند، خواستار شد.
وی با اشاره به انجام تعداد قابل توجهی طرح پژوهشی با رویکرد طب ایرانی و مکمل و گیاهان دارویی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور برای مقابله با کرونا، گفت: تعدادی از این کارآزماییهای بالینی به پایان رسیده و با نتایج خوبی در بهبود روند درمان بیماران همراه بوده است که پایان تا هفته آینده، گزارشی از این نتایج به ستاد ملی مبارزه با کرونا ارائه میشود.
حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی، رییس قوه قضاییه نیز در واکنش به سخنان حسینی یکتا، خواستار فعالتر شدن متخصصان طب سنتی و برخورد با افراد کلاهبردار در این حوزه شد و تاکید کرد: طب سنتی جایگاه مهمی در نظام سلامت دارد، اما اگر فعالیت قانونمندی در این عرصه انجام نشود، فریبکاران وارد عمل میشوند و هم به سلامت مردم آسیب میزنند و هم به جایگاه و اعتبار طب سنتی و اسلامی لطمه وارد میکنند.
نظر شما