حمید یزدانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه توسعه زیرساختهای گردشگری که در سالهای اخیر شدت گرفته همچنان ادامه دارد، افزود: این طرحها شامل ۲ مهمانپذیر و یک سفره خانه سنتی است که با بهرهبرداری از این طرحها برای ۳۱ تن به صورت مستقیم شغل ایجاد میشود.
وی بابیان اینکه قم مقصد مهم گردشگری مذهبی درکشور است، ادامه داد: بخش گردشگری و زیارت مهمترین محور توسعه قم است، ازاینرو این حوزه نیازمند توجه و حمایت بیشتر از جنبههای گوناگون بهویژه حمایتهای مالی و جذب سرمایهگذار میباشد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قم افزود: باوجود تمام محدودیتها، برای بهبود زیرساختهای گردشگری استان در سالهای اخیر اقدامهای مختلفی انجامشده که ارتقای صنعت گردشگری قم را در پی داشته است.
یزدانی ادامه داد: با بهرهبرداری از این طرحها تعداد مهمانپذیرهای افتتاح شده در این استان از ابتدای دولت تدبیر و امید در سال ۹۲ تا کنون به ۴۰ و تعداد سفرهخانه های قم به ۲۰ باب افزایش یافت.
از ابتدای سال ۹۲ تاکنون، ۲۰ سفرهخانه سنتی، ۲۲ مجمع گردشگری،۴ واحد پذیرایی، ۴۱ دفتر خدمات مسافرتی، ۴۰ مهمانپذیر، ۴ هتل آپارتمان، ۳ مرکز تفریحی و ۵ مرکز بوم گردی به ظرفیت گردشگری استان افزودهشده است.
از ابتدای دولت تدبیر و امید در سال ۱۳۹۲ تاکنون با اجرای ۱۶۳ طرح بااعتبار هفت هزار و ۷۹۸ میلیارد ریال، سه هزار و ۱۲۶ شغل بهصورت مستقیم در صنعت گردشگری قم ایجاد شد.
با طرحهای بهرهبرداری شده از ابتدای سال ۹۲ تاکنون، یک هزار و ۱۴۹ اتاق و همچنین ۳ هزار و ۷۰۰ تخت به مجموعه ظرفیت گردشگری قم افزودهشده است.
نظر شما