سیروس برازنده روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: پرورش این ماهیان زینتی در آب شیرین و شور شامل، سیچلاید، مولی، دلقک ماهیان، جراح دم قیچی، جراح دم زرد و گوپی است.
وی بیان داشت: سال گذشته ۱۵۱ هزار و ۵۰۰ قطعه انواع ماهیان زینتی شور و شیرین در هرمزگان تولید شد.
رییس اداره توسعه آبزیان آبهای داخلی شیلات هرمزگان خاطر نشان کرد: هم اکنون هرمزگان چهار مرکز فعال تکثیر و پرورش ماهیان زینتی دارد که از این تعداد سه مجوز در سال جاری صادر شده است.
برازنده اظهار داشت: تنها واحد صنعتی تکثیر و پرورش ماهیان زینتی آب شور کشور توسط پارک زیست فناوری خلیجفارس انجام میشود که در جزیره قشم فعال است.
وی تصریح کرد: تکثیر و پرورش ماهیان زینتی فرصت مناسب،مطمئن و زودبازده برای سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال دانشآموختگان شیلات و علاقهمندان به این صنعت به شمار میرود.
استان هرمزگان از جمله استانهای مهم و راهبردی در حوزه شیلات است که ظرفیتهای ویژهای در جهت توسعه اقتصادی و اشتغالزایی داشته و همواره طرحهایی شامل، پرورش ماهی در قفس و توسعه مزارع میگو مورد توجه ویژه قرار دارد.
یکی از فرصتهای خوب حوزه شیلات هرمزگان در جهت اشتغالزایی، تکثیر و پرورش ماهیان تزیینی(آکواریومی) با توجه به ظرفیتهای موجود این استان است.
هرمزگان با ۲۲ بندر صیادی و صید سالانه افزون بر ۲۷۰ هزار تن انواع آبزی، ۳۰ درصد بنادر صیادی و ۳۶ درصد صید انواع آبزیان کشور را به خود اختصاص داده است که این آمارها نشان از جایگاه و اهمیت فعالیتهای شیلاتی این استان در کشور دارد.
نظر شما