حسن رنگرز روز دوشنبه در نشست هم اندیشی با هیاتهای ورزشی لرستان اظهار داشت: دغدغه ها و مطالبات هیئت ها ورزشی عمدتا مشترک و حول یک محور است.
وی گفت: انتقاداتی به المپیاد استعدادیابی وارد است اما یک علمی وجود دارد که با پژوهشی به نرمهای ملی رسیده و دارای مزایا بالایی میباشد.
وی توجه به استعداد یابی را ضروری دانست و ادامه داد: استعدادها در خانواده های کم توان حضور دارند و باید ضرورتا به سمت نظام کشف و پرورش استعداد ها حرکت کنیم.
مدیر کل دفتر توسعه آموزش های پایه و استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان بیان کرد: لرستان مهد پهلوانان و نام آوران ورزشی است که اگر الزامات آن مهیا باشد می تواند به قطب اصلی کشور در این عرصه تبدیل شود.
رنگرز گفت: در نظر داریم فستیوال ها و جشنواره هایی را با هدف آشنایی با فضای ورزش در سنین پایه برگزار کنیم که در آن رده های پایه پشتوانه سازی شود.
وی بیان کرد: اکنون نظام کشف استعدادها در ورزش کشور اتفاقی است و طبق معیار و اصولی که میخواهیم صورت نمی گیرد.
وی افزود: آموزش و پرورش یک فضا و ظرفیت در اختیار است که برای کشف استعداد ها نباید از آن چشم پوشی کرد که این نهاد نیز اهتمام جدی داشته باشد که بتواند از این ظرفیت موجود استفاده بیشتری را ببرد.
وی بیان کرد: با انجام اقدامات نظاممند میتوان به رفع مشکلات و نقص ها امیدوار بود و مربیان استعدادیابی باید پرورش داده شوند که بتوانیم بهتر از گذشته در این راستا عمل کنیم
مدیر کل دفتر توسعه آموزش های پایه و استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان افزود: باید هیئت های ورزشی بیشتر به پروسه آموزش ورود کنند و مخصوصا در این شرایط کرونایی از طریق فضای مجازی پیگیر شوند.
نظر شما