«علیاکبر مظفری» روز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: شهرداری اراک تفاهمنامهای با صندوق کارآفرینی امید امضاء کرده که براساس آن قرار است به هر دستگاه اتوبوس فرسوده ناوگان اتوبوسرانی این کلانشهر ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال تسهیلات ویژه پرداخت شود اما این مهم هنوز قطعی و ابلاغ نشده است.
وی بیان کرد: در صورتی که تفاهمنامه شهرداری اراک با صندوق کارآفرینی امید عملیاتی نشود، شهردای تعمیرات اساسی و بازسازی اتوبوسهای فرسوده را انجام خواهد داد.
وی با بیان اینکه ۷۰درصد ناوگان اتوبوسرانی و حدود ۴۰ درصد ناوگان تاکسیرانی این کلانشهر فرسوده شده، اظهار داشت:۱۵۰ دستگاه اتوبوس در ۳۰ خط مسافری کلانشهر اراک فعالیت میکنند که از این تعداد کارکرد بیش از ۱۰۰ دستگاه بالای ۱۰ سال است و نیازمند بازسازی هستند.
وی گفت: ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه تاکسی نیز در کلانشهر اراک فعالیت میکنند که از این تعداد یکهزار دستگاه فرسوده شده اما با توجه به اینکه هیچ حمایت و تسهیلات ویژهای هم از سوی خودروسازان و هم از سوی بخش دولتی به این قشر از جامعه نمیشود، تاکسیداران تمایل چندانی برای تعویض خودروی خود ندارند.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری اراک گفت: شیوع ویروس کرونا و تبلیغات رسانههای مختلف مبنی برا استفاده نکردن مردم از خودروهای عمومی شرایط اقتصادی بهرهبرداران اتوبوس و تاکسیداران را با مشکل مواجه کرده و به همین دلیل مقدمات پرداخت کمک مالی بلاعوض از ۱۰ تا ۳۰ میلیون ریال به این قشر فراهم شده است.
مظفری افزود: پرداخت ۲۰ میلیون ریال تسهیلات ویژه نیز به تاکسیداران شهر اراک آغاز شده که تا کنون ۴۵۰ نفر این تسهیلات را دریافت کردهاند.
اظهارات مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری اراک
مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری اراک نیز گفت: سرانه فضای سبز این کلانشهر به ازای هر نفر ۲۳ متر است که نسبت به میانگین کشور مطلوب است اما فضای سبز شهر اراک به لحاظ پراکندگی نامتوازن است به طوری که در منطقه یک شهرداری اراک فضای سبز بسیار زیاد است اما در منطقه ۲ که مرکز شهر را در بر میگیرد فضای سبز چندانی وجود ندارد.
«احمد حسنی» افزود: ایجاد روشنایی پارکهای کلانشهر اراک از اوایل امسال در سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری اراک کلید خورد و هم اکنون عملیات روشنایی پارک امیرکبیر، خیبر، آزادی و شهید باهنر به اتمام رسیده است.
وی ادامه داد: ضدعفونی و گندزدایی کردن محیط و وسایل بازی کودکان و تجهیزات ورزشی، همه روزه انجام میشود و هیچ گونه نگرانی در استفاده از فضای پارک ها برای هشهریان وجود ندارد.
مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری اراک اضافه کرد: ساخت ۲ پارک باغ ایرانی در انتهای خیابان هپکو و در مجاورت بیمارستان سینا و یک پارک بزرگ هم در منطقه کرهرود آغاز شده و پیمانکاران این طرحها نیز انتخاب شدهاند.
حسنی بیان کرد: هم اکنون یکهزار و ۳۷۸ هکتار فضای سبز در اراک وجود دارد که بیش از ۹۰ درصد از آب مورد نیاز برای آبیاری این فضا از چاههای آلوده تامین و تنها ۱۰ درصد از آب شرب شهری برای آبیاری فضای سبز استفاده میشود که تا ۲ سال آینده مقدمات حذف این مقدار نیز فراهم میشود.
وی اصلاح معابر پارکهای مختلف اراک از قبیل دانشجو، معلم، آزادی، کلاله و نصب، تعمیرات و راهاندازی آبنمای پارکهای ملت، آویشن، بهاران، آفتاب، احسان، جنت و امیرکبیر را از دیگر اقدامات سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری اراک در سال جاری عنوان کرد.
کلانشهر اراک با جمعیتی بالغ بر ۶۵۰ هزار نفر، مرکز استان مرکزی است.
نظر شما