به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، این سه ماهواره از مقر فضایی کیت کاناورال به فضا پرتاب شدند. در این عملیات از یک موشک فالکون ۹ برای ارسال ماهواره SAOCOM-۱B استفاده شد که پیش از این دوبار به فضا سفر کرده بود.
حدود ۹ دقیقه پس از پرتاب موشک، قسمت اول آن با سر و صدای زیادی در منطقه فرود اسپیس ایکس (LZ-۱) در مقر کیپ کاناورال فرود آمد.
ماموریت سازمان فضایی آرژانتین اولین پرتاب ماهواره به مدار قطبی بود که در بیش از ۵۰ سال گذشته از پایگاه فضایی «کیپ کاناورال» انجام شده است؛ این راکت برای رسیدن به مدار قطبی به سمت جنوب اقیانوس اطلس حرکت کرد. بیشتر پرتاب های دیگر از فلوریدا به شرق پرواز می کنند.
مدار قطبی (Polar orbit) مسیری است که یک ماهواره هنگام چرخش خود در بالای قطب های یک سیاره یا سایر اجسام فضایی یا در نزدیکی آن گردش می کند. مدار قطبی دارای انحراف مداری ۹۰ درجه ای نسبت به استوا است. ماهواره هایی که در مدار قطبی قرار می گیرند در هر گردش خود با طول جغرافیایی متفاوت از روی استوا عبور می کنند.
این چهارمین پرتاب قسمت اول موشک فالکون ۹ است که در این عملیات استفاده شده است. این بوستر (تقویت کننده) قبلاً در عملیات ارسال دو محموله فضایی به ایستگاه فضایی بین المللی و ارسال ماهوارههای اینترنتی استارلینک به مدار زمین استفاده شده بود.
ماهواره رصد زمین SAOCOM-۱B حدود ۱۴ دقیقه پس از پرتاب از موشک جدا شد. ۲ ماهواره دیگر (GNOMES-۱ و Tyvak-۰۱۷۲) یک ساعت پس از پرتاب از ماهواره جدا شدند. همچنین عملیات مذکور پانزدهمین پرتاب موشک اسپیس ایکس در سال ۲۰۲۰ میلادی به حساب میآید.
نظر شما