تولید لیمو ترش در کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت

گچساران - ایرنا- معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تولید محصول لیموترش در این استان امسال نسبت به پارسال ۱۲.۵ درصد افزایش یافته است.

شهرام عسکری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:امسال ۴۰ هزار تن محصول لیموترش در باغستان های کهگیلویه و بویراحمد تولید شده که پنج هزار تن بیشتر از میزان تولید این میوه در سال گذشته است.

وی بیان کرد:بالا رفتن میزان تولید این محصول به دلیل افزایش سطح باروری باغستان های لیموترش در استان است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: هم اکنون سه هزار و۶۰۰ هکتار باغ بارور لیموترش در استان وجود دارد.

عسکری تاکیدکرد: باغداران شهرستان های گچساران و باشت مهمترین تولید کنندگان محصول لیموترش در استان هستند.

وی با اشاره به اینکه ۲ هزار هکتار باغ غیربارور لیموترش در کهگیلویه وبویراحمد وجود دارد افزود: انتظار می رود میزان تولید این محصول در سال های آینده افزایش یابد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در مورد صنایع تبدیلی محصول لیموترش نیز گفت: کارگاه های خانگی آب لیموگیری در استان فعالیت دارد و فرآوری و بسته بندی این محصول به صورت صنعتی مغفول مانده است.

عسکری اظهار داشت: جهاد کشاورزی استان آماده پرداخت تسهیلات بانکی ارزان قیمت به متقاضیان راه اندازی واحدهای صنعتی مانند تولید آبلیمو و لیمو خشک است.

وی تاکیدکرد:اختصاص زمین در شهرک های صنعتی از دیگر مشوق های دولت برای حمایت از سرمایه گذاری در زمینه محصولات باغی در استان است.

کهگیلویه و بویراحمد ۴۰ هزار هکتار باغ دارد.

مرکبات،سیب،میوه های هسته دار و گردو از مهمترین محصولات باغی در این استان است.

سالانه ۹۱۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در استان کهگیلویه و بویراحمد تولید می‌شود.

این استان ۲۷۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که ۱۶۰ هزار هکتار آن زراعی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha