نادر فخری روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از سال قبل توسعه و استاندارد سازی سالن انتظار، پهن کردن باند فرودگاه و اتمام ساخت سالن هواشناسی در دستور کار قرار گرفت.
وی با بیان اینکه در ۲ سال گذشته تاکنون مبلغ ۲۹۰ میلیارد ریال هزینه توسعه فرودگاه این شهرستان شده است، اظهار داشت : تاکنون ۲۰۰ میلیارد ریال برای تعریض باند ، سوخت رسانی و تکمیل برج مراقبت هزینه شده و ۹۰ میلیارد ریال هم برای استاندارد سازی سالن انتظار هزینه شده است.
فرماندار شاهرود ادامه داد : برای ساخت سالن هواشناسی فرودگاه تاکنون ۱۲ میلیارد ریال هزینه شده است و امسال برای تکمیل آن ۶ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است.
فخری با بیان اینکه فرودگاه شاهرود پس از راه اندازی مجدد با نام " شهدای شاهرود " فعالیت می کند تصریح کرد : امسال توسعه ۲ طرح فرودگاه بینالمللی و بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود در پیوست بودجه قرار گرفته و از این به بعد هر ساله برای توسعه و تکمیل اعتبار خواهند داشت.
فخری اعتبارات امسال شهرستان شاهرود را ۲ هزار و ۹۸۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: در هفته دولت ۸۹ طرح عمرانی با اعتبار بالغ بر ۷۹۰ میلیارد ریال و ۱۰ طرح اقتصادی با اعتباری بالغ بر ۱۱۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
فرودگاه شاهرود حدود ۲۶ سال پیش در زمینی به مساحت ۷۲۰ هکتار در ۱۵ کیلومتری شرق شهرستان شاهرود در مجاورت جاده شاهرود به مشهد ساخته شد.
سال ۱۳۶۷ برای توسعه فرودگاه، ساخت ساختمان های پایانه مسافری ، تطویل و توسعه باند پرواز و اپرون آغاز شد.
اواخر سال ۱۳۸۰ با فرود اولین هواپیمای مسافری ،بهره برداری از فرودگاه آغاز شد.
این فرودگاه پس از مدتی وقفه در آذر ماه سال ۱۳۸۶ باردیگر فعالیت خود را آغاز کرده است.
فرودگاه ۷۲۰ هکتاری شاهرود یکی از معدود فرودگاه های مردمی کشور است که تعدادشان به اندازه انگشت های یک دست هم نمی رسد. کمک های اهالی این شهر در قالب« کمیته مردمی حمایت از فرودگاه شاهرود»، سال هاست به شکل های گوناگون از تلاش برای تداوم پروازها تا اجرای طرح های عمرانی و کمک به توسعه فرودگاه، انجام می شود.
نظر شما