۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۳۳
کد خبرنگار: 2051
کد خبر: 84022687
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

دادستان اراک بر تسریع در تکمیل ساخت بیمارستان ولیعصر(عج) تاکید کرد

اراک - ایرنا - دادستان عمومی و انقلاب اراک با صدور نامه‌ای خطاب به پیمانکار بیمارستان حضرت ولیعصر(ع) این شهر به‌عنوان مدعی‌العموم کلانشهر اراک نسبت به تسریع در ساخت، تکمیل و راه‌اندازی این طرح درمانی مادرتخصصی تاکید کرد.

در این نامه که نسخه‌ای از آن روز سه‌شنبه در اختیار ایرنا قرار گرفت، «عباس قاسمی»عنوان کرده است: روند ساخت  بیمارستان ولیعصر(عج) اراک کند ارزیابی می‌شود و تعهدات و توافق‌های به‌عمل آمده با دستگاه‌های ذی‌ربط به صورت کامل و در زمان مقرر تامین نشده و لازم است که در اسرع وقت نسبت به تعیین تکلیف آن اقدام شود.

وی در بخشی از این نامه اظهار داشته است: در بازدید میدانی از این طرح مهم درمانی کمتر از ۱۰۰ نیروی انسانی مشغول به کار بودند در حالی که در راستای اجرای طرحی با وسعت بیمارستان مذکور باید کارگاه فعال وجود داشته باشد تا روندتکمیل به گونه‌ای پیش رود که در زمان تعهد شده به بهره‌برداری برسد.

دادستان عمومی و انقلاب اراک در این نامه خاطرنشان کرده است: سازه  اورژانس بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) به‌علت گودبرداری و زمان‌بر شدن اجرای طرح، ناایمن و خطر وقوع حوادث جانی و مالی پیش‌بینی می‌شود و عواقب هرگونه حادثه احتمالی برعهده پیمانکار است.

قاسمی در بخش دیگری از این نامه آورده است: با توجه به شیوه ویروس کرونا و احتمال موج سوم آن در فصول سرد سال لزوم سرعت بخشی به تکمیل بیمارستان ولیعصر (عج) اراک را دوچندان کرده چرا که این کلانشهر با کمبود فضای درمانی و بیمارستانی  استاندارد مواجه است و مردم به شدن به تکمیل و بهره‌برداری بهنگام این طرح درمانی مادر نیاز دارند.

وی در ادامه این نامه بیان کرده است: تامین اعتبار موردنیاز، افزایش نیروی انسانی، ایمن ساازی ساختمان اورژانس و ارایه ضمانت‌نامه از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان در راستای اجرای وظایف پیمانکار خواسته دستگاه قضایی است که باید در اسرع وقت اجرایی شود.

مطالعات و عملیات اجرایی بیمارستان ولیعصر (عج)اراک به‌عنوان مرکز مادر تخصصی، درمانی و اورژانس از سال ۸۷آغاز شده است.

۱۶ واحد بیمارستانی استان مرکزی با مدیریت دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و سه بیمارستان خصوصی در اراک و ساوه ارایه خدمت دارند.

۶۹۸پزشک عمومی، ۴۸۵ پزشک متخصص و فوق تخصص و یک‌هزار و ۷۲۶ کارشناس رشته های مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha