اعطای بیش از یک میلیارد دلار تسهیلات ارزان‌قیمت به خانواده‌های نیازمند

تهران- ایرنا- معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران گفت: در دوران کرونا در حوزه بهداشت و رفاه اجتماعی ۷۵۰میلیون دلار افزایش اعتبار داشتیم و بیش از یک میلیارد دلار تسهیلات ارزان‌قیمت در اختیار خانواده‌های نیازمند قرار دادیم.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی،   «احمد میدری» معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون ایران در دیدار ویدئو کنفرانسی با «انارکریم اف» معاون رفاه اجتماعی وزارت کار و حمایت اجتماعی جمهوری آذربایجان، زمینه‌های همکاری دو کشور را بررسی کردند.

در این گفت و گو بر تبادل تجربیات در مواجهه با ویروس کرونا و سیاست‌های دو کشور در خصوص اقشار آسیب پذیر جامعه، اجرایی کردن مفاد اسناد منعقده میان دو وزارتخانه، همکاری در زمینه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و استانداردسازی مشاغل، همکاری در زمینه توانمند سازی افراد دارای معلولیت، تامین اجتماعی، بیمه روستائیان و کشاورزان و پایگاه اطلاع رسانی اقشار تحت پوشش و همکاری در زمینه گردشگری سلامت، تاکید شد.

«احمد میدری» با اشاره به گفت‌و گوی اخیر وزرای دو کشور، بر اجرایی شدن مفاد اسناد همکاری منعقد شده میان دو وزارتخانه تاکید و اظهار امیدواری کرد موضوعات همکاری‌های مشترک هرچه سریع تر عملیاتی شود.

وی با تاکید بر ضرورت همکاری کشورها در شرایط کرونایی، گفت: روابط ایران و جمهوری آذربایجان در این شرایط گسترش خواهد یافت و امیدوارم مشکلات ناشی از این ویروس را به راحتی مهار کنیم.

معاون رفاه اجتماعی افزود: کشور ما هم تجربیات و موفقیت‌های زیادی در زمینه کنترل و مهار کرونا به دست آورده است.

میدری افزود: در حوزه بهداشت و رفاه اجتماعی ۷۵۰میلیون دلار افزایش اعتبار داشتیم و بیش از یک میلیارد دلار تسهیلات ارزان قیمت در اختیار خانواده‌های نیازمند قرار دادیم.

 معاون رفاه اجتماعی با اشاره به گستردگی فعالیت‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطر نشان کرد: تبادل تجربیات در زمینه تامین اجتماعی، سوابق بیمه ای، گردشگری درمانی، تبادل نیروی کار و تنظیم موافقت نامه در این خصوص، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، استانداردسازی مدارک فنی و حرفه‌ای و برگزاری دوره‌های مهارت، همکاری و تبادل تجربه در زمینه بیمه‌های روستائیان، عشایر و کشاورزان از زمینه‌های مشترک دو وزارتخانه است.

میدری گفت: با توجه به افزایش نرخ بیکاری در جهان طبعا کشورها تمایل چندانی برای جذب نیروی کار خارجی از خود نشان نمی‌دهند ولی در برخی موارد شاهد بودیم نیروی کار خارجی، آمار اشتغال را افزایش می‌دهد و معتقدم تبادل نیروی کار فنی و تخصصی می تواند مزیت‌های زیادی برای دو کشور به همراه داشته باشد.

معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، افزود: تبادل هیات‌های کارشناسی و گفت‌و گوهای ویدئو کنفرانسی می‌تواند روند عملیاتی شدن موضوعات همکاری میان دو وزارتخانه را تسریع کند.

«کریم‌اف»، معاون وزیر کار جمهوری آذربایجان نیز در این گفت‌و گو تاکید کرد: در چند سال گذشته دیدارهای متعددی میان مدیران دو وزارتخانه صورت گرفته است و این نشان از پویایی روابط دارد.

وی افزود: دو وزارتخانه حوزه‌های عملکرد تقریبا یکسانی دارند و امیدوارم با تبادل هیات‌های کارشناسی بتوان تجربیات طرفین را به نحو مطلوب در اختیار یکدیگر قرار داد.

کریم اف خاطر نشان‌کرد: موضوع تبادل نیروی کار ماهر مشخصا در حوزه مسئولیت‌های وزارت اقتصاد و هیات دولت جمهوری آذربایجان است و هر سه سال یکبار در این خصوص تصمیمات لازم اتخاذ می شود.

معاون رفاه اجتماعی وزارت کار و حمایت اجتماعی جمهوری آذربایجان با بیان اینکه در دوران همه‌گیری ویروس کرونا، مشاغل رسمی هیچگونه آسیبی ندیده‌اند، گفت: در بخش مشاغل غیررسمی به اقشار آسیب دیده، کمک‌های نقدی به مبلغ ۱۱۰ دلار پرداخت شد و هم اکنون بالغ بر ۶۰۰ هزار نفر از این کمک‌های نقدی برخوردار هستند.

وی همچنین با ارزشمند خواندن تجربیات ایران در زمینه اقشار آسیب پذیر، روستائیان و عشایر افزود: مشترکات فرهنگی و تاریخی میان دو کشور می تواند ظرفیت‌های همکاری را گسترش دهد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha