مدیرعامل صندوق امید: طرح روستای بدون بیکار در کرمان نوید بخش جهش تولید است

کرمان - ایرنا - به گفته مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمان اجرای طرح روستای بدون بیکار و هر روستا یک محصول که در ۲۶روستای هدف این استان دنبال می‌شود گامی اساسی در راستای تحقق جهش تولید است .

یوسف پورواجد شامگاه سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا  با اشاره به تحقق شعار سال افزود: این صندوق از ابتدای سال جاری تاکنون ۹۰۰ فقره تسهیلات به  ارزش  ۱۶۰ میلیارد ریال در حوزه های مختلف کارآفرینی پرداخت کرده که بیشترین اولویت پرداخت تسهیلات در طرح «روستای بدون بیکار» و «هر روستا یک محصول» و صندوق‌های خرد محلی  و در قالب طرحهای گردشگری، صنایع کوچک و کشاورزی بوده است.

وی گفت : در قالب طرح‌های روستای بدون بیکار و هر روستا یک محصول، ۲۶ روستا در کل استان معرفی شده که ۴۵۰ میلیارد ریال تسهیلات برای این روستاها ‌پیش‎بینی شده است.

پورواجد ادامه داد:  همچنین در قالب صندوق‌های خرد ۴۳ فقره تسهیلات با اعتباری بالغ بر ۲۱ میلیارد ریال در استان کرمان پرداخت شده است.

وی با اشاره به اینکه  صندوق کارآفرینی امید از سال ۹۷ در حوزه تسهیلات روستایی آغاز به کار کرده اظهارداشت: در این راستا یکهزار و ۱۸۷ فقره تسهیلات پرداخت و برای ۲ هزار و ۶۱۷ نفر اشتغال ایجاد شده است که براین اساس رتبه چهارم کشور را به لحاظ پرداخت تسهیلات روستایی کسب کردیم .

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمان با تأکید بر نظارت دقیق از تسهیلات پرداختی برای طرح‌های اشتغالزایی گفت: هفت و یا هشت مورد پرونده در این زمینه وجود داشته که بر اساس تعهداتی که صندوق داده‌اند؛ عمل نکردند اما کمترین انحراف را داشته‌ایم.

پورواجد با بیان اینکه حدود ۵۶ درصد تسهیلات در حوزه کشاورزی، ۲۵ درصد صنعت و ۱۹ درصد در حوزه خدمات پرداخت شده است بیان داشت: سال جاری چهار مرحله از تسهیلات روستایی در استان کرمان پرداخت شده و بیش از ۱۱۵ درصد پرداختی داشته‌ایم.

وی ادامه داد: مرحله پنجم آن نیز در حال برنامه‌ریزی است اما با این تفاوت سهم صندوق از ۱۷.۵ درصد به ۴۰ درصد رسیده و پیش‌بینی می‌شود بیش ۱۰۰ میلیارد تومان بودجه صندوق در این زمینه باشد.

پورواجد در ادامه با اشاره به اینکه طی سال گذشته یکصد میلیارد ریال بودجه در سفر رئیس جمهوری به استان کرمان تخصیص داده شده است افزود: در این راستا تاکنون ۵۰ میلیارد ریال با ۱۳۵ پرونده در حوزه اشتغال تسهیلات پرداخت شد و ۱۳.۵ میلیارد ریال مربوط به ۳۰۰ فقره وام ضروری با سقف ۵۰ میلیون ریال بوده است.

وی خاطرنشان کرد: در راستای توانمندسازی با همکاری شهرداری کرمان برای افراد سرپرست خانوار و جامعه روستایی که تسهیلات اشتغالزایی از این صندوق دریافت کرده‌اند اما توان ورود به بازار و عرضه کالای خود را ندارند یک نمایشگاه دائمی درشهر کرمان برنامه‌ریزی شده است تا محصول آن‌ها از این طریق بدون واسطه به مصرف‌کنندگان برسد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha