به گزارش روزنامه دیلی میل، این باتری جدید که توسط محققان شرکت باتری سازی NDB مستقر در کالیفرنیا، ساخته شده است از ضایعات رادیواکتیو برای تولید انرژی الکتریکی استفاده می کند. محققان این شرکت ادعا می کنند که این باتری جدید که «باتریهای نانو الماس» نامیده می شود، می توانند تا ۲۸ هزار سال بدون نیاز به شارژ شدن کار کند.
انرژی این باتری از ایزوتوپ های رادیواکتیو مورد استفاده در راکتورهای هسته ای تامین می شود اما به گفته محققان سطح پرتوافشانی باتری های نوآورانه آنها کمتر از پرتوافشانی طبیعی بدن انسان است؛ بنابراین استفاده از آنها ایمن بوده و خطری نخواهد داشت.
محققان می گویند، از آنجا که این باتری در الماس - سخت ترین ماده شناخته شده است - قرار می گیرد، تابش کمتری نسبت به بدن انسان دارد. از این باتری ها می توان در وسایل مختلف از جمله خودروها، دستگاههای الکترونیکی، تجهیزات پزشکی و در حوزه فضانوردی استفاده کرد.
محققان این شرکت همچنین اظهار داشته اند که با تغییر مقیاس میتوان باتری های ویژه ای برای استفاده در خودرو های الکتریکی آتی تولید کرد. در حال حاضر، شرکت هایی مانند تسلا باتری خودروهای خود را تا هشت سال یا ۱۰۰ هزار مایل ضمانت می کنند و بیش از آن مسئولیتی بر عهده نمی گیرند. این در حالی است که به ادعای NDB ، این شرکت می تواند باتری هایی تولید کند که انرژی مورد نیاز خودروها را برای ۹۰ سال تأمین کنند.
در حال حاضر مشخص نیست باتری های NDB چه زمانی به تولید انبوه می رسند و وارد بازار خواهند شد.
نظر شما