اردشیر شهرکی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۲ هزار و ۲۸۰ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان را انار تشکیل می دهد که افزون بر یکهزار و ۷۰۰ هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
وی با بیان اینکه برداشت انار در سیستان و بلوچستان تا اوایل آبان ادامه دارد، افزود: عمده انار کشت شده در این استان بی دانه سنگان، ملس ساوه، شهسوار، بی دانه فردوس و رباب است.
مدیر باغبانی جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: انار برداشت شده از باغات استان علاوه بر تازه خوری برای مصارف دیگر از جمله رب انار، ادویه محلی و رنگ رزی مورد استفاده قرار می گیرد.
شهرکی پیش بینی کرد امسال کشاورزان بیش از ٢٠ هزار و ۵٣۵ تن انار برداشت وبه بازار مصرف عرضه کنند.
وی با اشاره به خواص انار گفت: این میوه علاوه بر خواص آنتی اکسیدانی منبع خوبی از انواع ویتامینها از جمله ویتامین A، C وE و اسید فولیک است.
مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: مهمترین نوع انار استان که شهرت جهانی دارد انار سنگان است که هم اینک برداشت آن درحال انجام است.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار، مرکبات و غیره دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.
نظر شما