سید کمالالدین میرجعفریان روز پنجشنبه در نشست شورای اداری درمیان که با حضور مدیرعامل بنیاد علوی برگزار شد افزود: تنظیم سند توسعه شهرستان درمیان نقشه راه قرار گرفت و دولت و نهاد انقلابی بنیاد مستضعفان در اجرای پروژهها از آن بهرهمند شدند.
وی گفت: چهار شهرستان مرزی خراسان جنوبی دستگاه معین محرومیتزدایی دارند و قبل از اینکه برنامه سال ۹۹ در استان بسته شود، بسترها آماده شد و با تاکیدی که استاندار به تمام مدیران داشتند موضوعات تفاهمنامههای محرومیتزدایی در اولویت قرار گرفت.
میرجعفریان اظهار داشت: تعهداتی که دستگاههای اجرایی به صورت مشارکتی با بنیاد علوی داشتند محقق و ابلاغ اعتبارات آنها انجام و به مدیران ابلاغ شد که هر چه سریعتر برای برنامههای اجرایی اقدام شود که در هر چهار شهرستان تفاهمنامهها وارد فاز اجرا شده است.
وی بیان کرد: مردم خراسان جنوبی قدرشناس و از همان ابتدای کار همراه هستند و قدردان عملکرد مسوولان نظام بوده که امیدوارم با حمایتهای نهادهای انقلابی شاهد سرعت هر چه بیشتر این اقدامات باشیم.
معاون استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: در بحث سند توسعه شهرستان درمیان دامداری و دامپروریها هم مورد توجه قرار گرفته که امیدواریم با توجه به ظرفیتهای که در این شهرستان وجود دارد یک درآمد پایدار را ایجاد کنیم.
وی افزود: در کنار کارهای زیرساختی در این شهرستان به دنبال اقدامات اقتصادی پایدار در شهرستان درمیان هستیم که امیدواریم حمایت نهادهای انقلابی همچون بنیاد مستضعفان و علوی را با نگاه و افق بالاتر داشته باشیم.
میرجعفریان اظهار داشت: اولویتهای درمیان توجه به لولههای فرسوده و مخازن تامین آب است که باید مورد توجه ویژه طبق سند توسعه این شهرستان قرار گیرد.
مسوول قرارگاه پیشرفت و آبادانی بنیاد علوی شهرستان درمیان هم گفت: ما به دنبال پیشرفت همه جانبه هستیم نه پیشرفت تک بعدی و در عمران هم نگاه همه جانبه داشتیم که تاکید مقام معظم رهبری است.
حجت الاسلام سعید پور مهدوی افزود: سعی کردیم در معرفی پروژه و پیشنهاد پروژه برای محرومیتزدایی در این شهرستان کوتاهی نکنیم و در بخش بهداشت و درمان، فرهنگ و ارشاد، کشاورزی، بهزیستی، منابع طبیعی، طرح هادی و دیگر بخشها ورود کردیم که تحقق آن نیازمند همت مضاعف است.
وی گفت: قطعا برای پیشرفتی که مد نظر است در ۱۰ سال برای شهرستان اتفاق بیفتد میتواند در فاصله ۲ سال محقق شود که نیازمند همافزایی بیش از پیش همه نهادها و دستگاهها است.
مدیرعامل بنیاد علوی امروز (پنجشنبه) با هدف بررسی روند پیشرفت برنامههای سند توسعه درمیان در چارچوب تفاهمنامه امضا شده بین بنیاد مستضعفان و استانداری خراسان جنوبی، به این شهرستان مرزی سفر کرد.
پروژه تکمیل سوله ورزشی نوغاب با برآورد ۷۰ میلیارد ریال از دیگر بازدیدهای وی به همراه معاون استاندار بود که تکمیل عملیات مانده ابنیه سوله، تکمیل نازک کاری، اجرای تاسیسات مکانیکی و اجرای تاسیسات برقی سوله از مهمترین نیازهای این سالن ورزشی است و با مشارکت ورزش و جوانان و بنیاد علوی تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و مقرر شد تا سه ماه آینده به بهرهبرداری برسد.
همچنین کتابخانه روستای نوغاب با حضور مدیرعامل بنیاد علوی کلنگزنی شد که اعتبارات این طرح از سوی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی تامین و با کارفرمایی بنیاد علوی به متراژ ۱۲۰ متر مربع بهرهبرداری میشود.
بازدید از پروژه اجرای مبلمان شهری شهر اسدیه (مرکز شهرستان) از دیگر برنامههای این سفر بود و مبلغ برآورد این پروژه ۴۰ میلیارد ریال است که با مشارکت ۲۰ میلیارد ریالی بنیاد مستضعفان و کارفرمایی بنیاد علوی در فاز اول آجرهای زیرسازی و آسفالت به متراز سه هزار و ۲۵۰ متر و در فاز دوم اجرای بوستان وحدت شهدای گمنام انجام خواهد شد.
پروژه نصب ۱۱ هزار و ۳۴۸ متر مربع چمن مصنوعی شهرستان درمیان با مشارکت ۳۰ میلیارد ریالی بنیاد مستضعفان هم مورد بازدید قرار گرفت که بنیاد علوی کارفرمای این پروژه است.
سال گذشته و با حضور معاون اول رییس جمهوری در همایش ملی روز روستا و عشایر که در خراسان جنوبی برگزار شد، با هدف محرومیتزدایی از چهار شهرستان مرزی نهبندان، سربیشه، درمیان و زیرکوه، چهار تفاهمنامه همکاری بین استانداری خراسان جنوبی و کمیته امداد امام خمینی (ره)، بسیج سازندگی، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و بنیاد مستضعفان منعقد شد و طرحها و پروژههایی به منظور توسعه این شهرستانها در دستور کار دستگاههای معین قرار گرفت.
این طرح و برنامهها به همت استانداری و دستگاههایی که به عنوان معین شهرستانهای مرزی تعیین شدهاند، عملیاتی شده و با درصد پیشرفتهای مختلف در حال اجرا است.
امروز با حضور مدیرعامل بنیاد علوی در خراسان جنوبی، روند پیشرفت برنامههای سند توسعه شهرستان مرزی درمیان بررسی میشود.
شهر اسدیه مرکز شهرستان درمیان در ۱۰۵ کیلومتری شرق بیرجند است.