به گزارش ایرنا، ۳۸ سامانه از تعداد کل مربوط به تخلف عبور و مرور در سطح جادههای اصلی استان با اعتبار بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال، فعالیت خود را آغاز کرد.
۲۸ سامانه از تعداد مزبور، بر پایه نظارت تصویری مبتنی بر عکس با اعتبار بالغ بر سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و یک سامانه توزین حین حرکت نیز با اعتبار بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
با بهره برداری از این سامانهها تعداد سامانههای تخلف عبور و مرور در استان اصفهان به ۱۴۷ و تعداد سامانههای توزین حین حرکت به هفت سامانه رسید.
راهدارخانه مرکزی استان اصفهان نیز دیگر پروژهای بود که عملیات اجرایی آن عصر امروز با حضور عبدالهاشم حسن نیا آغاز شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان در مراسم افتتاح این طرحها که در سالن اجتماعات اداره کل راه و شهرسازی برگزار شد، گفت: شرکتهای حمل و نقل و مسافربری این خطه با وجود اینکه در دوران شیوع بیماری کووید-۱۹ ضرر هنگفتی را متحمل شدند اما چرخه جابه جایی بار و مسافر با بن بست روبه رو نشد.
مهدی خضری بر لزوم برنامه ریزی در سطح کلان برای حمایت از این قشر پرتلاش تاکید کرد و افزود: تخصیص اعتبار برای تامین لاستیک، قطعات و لوازم مورد نیاز خودروهای سنگین در روزهای پیش رو ضروری است.
وی با اشاره به ضرورت توجه با رعایت پروتکلهای بهداشتی و پیشگیرانه تصریح کرد: این مقوله از ابتدای همه گیری کرونا آغاز شد و همچنان ادامه دارد تا کمترین مشکل را برای مسافران شاهد باشیم.
به گزارش ایرنا، استان اصفهان از نظر تعداد شرکت حمل و نقل بار، پایانه حمل بار و مسافر و آموزش کاربران حمل و نقل، رتبه اول کشور را دارد.
بیش از ۴۱ هزار دستگاه خودرو با ۴۸ هزار راننده در ناوگان حمل و نقل بار ابن استان فعالیت میکنند که نزدیک به ۱۰ درصد از ناوگان حمل بار کشور را شامل میشوند.
۴۵۹ شرکت حمل و نقل بار، ۶ پایانه حمل بار، ۲۶ پایانه حمل مسافر، هشت مرکز مکانیزه معاینه فنی و ۴۳ مجتمع بین راهی نیز در سطح استان اصفهان فعالیت میکنند.
اصفهان دارای ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه است که بدلیل موقعیت خاص آن در مرکز و بعنوان چهارراه ترانزیت بار و مسافر کشور، رتبه اول حمل بار و رتبه سوم حمل مسافر را داراست.
ابن استان دارای ۳۹۹ کیلومتر آزادراه، یکهزار و ۶۵۹ کیلومتر بزرگراه، ۲ هزار و ۷۹۱ کیلومتر راه همسنگ است.
نظر شما