مجید ملامحمدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اعلام این مطلب افزود: تا پایان تیرماه سالجاری۲میلیون و ۴۵۳هزار نفر ساعت در بخش دولتی که معادل هشت هزار و ۴۹۱ نفر دوره میشود و در بخش آموزشگاههای آزاد نیز پنج میلیون و ۹۵۹ هزار نفر ساعت آموزش ارایه شده است.
وی با بیان اینکه آموزشهای مهارتی یک رکن اصلی پایدار در کشور مطرح میشود و می تواند زمینه ساز رونق و جهش تولید شود، افزود: توسعه مشارکت با ذینفعان محوریت برنامههای امسال اداره کل آموزش فنی و حرفهای است.
وی ادامه داد: فنی و حرفهای استان کرمان برای توسعه این رویکرد چند مدل کشوری را ارایه داده است و عمده حرکت آموزشی ما که منجر به اشتغال خواهد شد از دل نیازسنجی است و این مهم با آمار و اطلاعاتی است که از ذینفعان و مخاطبین به دست میآید.
رئیس آموزش فنی و حرفهای استان کرمان گفت: در این راستا فنی و حرفهای استان کرمان مدل شورای مشورتی را برای اولین بار در سطح تدوین کرده و این مدل به شکل یک مثلث است که یک راس آن ذینفعان و راس دیگر آن بخش خصوصی و صاحبان بنگاههای اقتصادی است که آنها مشکلات منابع انسانی خود را میتوانند به مجموعه آموزش فنی و حرفهای که رأُس دیگر مثلث است؛ عنوان کنند.
ملامحمدی از تدوین سند توسعه مهارت در شهرستانهای استان خبرداد و تصریح کرد: این سند با توجه به ظرفیتهای هر شهرستان تدوین میشود و در این سند راهبری اجرای آموزشهای مهارتی در شهرستانها مشخص شده تا در کارگروه اشتغال شهرستانها مورد بحث و تبادلنظر قرار بگیرد و در حال جمع بندی سند استانی هستیم تا الگوی راهی برای چشماندازهای کوتاه مدت و بلند مدت شود.
وی ادامه داد: خروجی بسیار خوبی که این سند داشت تعیین ۶۰ عنوان آموزشی که بیشترین امید به اشتغال را در بین مهارتآموزان به وجود میآورد که این ۶۰ عنوان آموزشی در کارگروه بهرهوری شورای راهبری مدیریت توسعه استان مطرح و تصویب برای برنامهریزی جامع آن شده است.
تمامی مراکز فنی و حرفهای استان آماده پذیرش جوانان جویای کار هستند
رئیس آموزش فنی و حرفهای استان کرمان با بیان اینکه تمامی مراکز فنی و حرفهای استان آماده پذیرش جوانان جویای کار هستند گفت: در بدو ورود مهارتآموزان واحد مشاوره و رهگیری فعال است و آخرین آمار و چشمانداز بازار کار را به مهارتآموزان ارایه میدهند.
ملامحمدی تصریح کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا در سالجاری اولویت آموزشها به صورت مجازی است اما رویکرد ما مشارکتی است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه فضای آموزشی فنی و حرفهای وسعت دارد و رعایت پروتکلهای بهداشتی به بهترین شکل صورت میگیرد اما مراجعه و حضور مردم نیز مهم است.
رئیس آموزش فنی و حرفهای استان کرمان راهاندازی دپارتمان تخصصی کشاورزی در جنوب استان را یکی از برنامههای سالجاری فنی و حرفهای استان عنوان و تصریح کرد: در این دپارتمان تخصصی برنامههای آموزشی به صورت ملی برگزار میشود و تاکنون ۶ دوره ملی در جنوب ارائه شده است.
وی با اشاره به ارایه طرح کارآفرینی مهارت بنیان از سوی سازمان فنی و حرفهای خاطرنشان کرد: در این طرح صاحب ایده ساخت و تولید محصولی هستند؛ میتوانند چهار تا ۶ ماه از امکانات و خدمات فنی و کارگاهی استان استفاده کنند و در طول این مدت ایده خود را تبدیل به محصول کنند.
ملامحمدی با اشاره به اجرای طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار ویژه ساکنین حاشیه شهر گفت: یکهزار و ۲۰ نفر از این گروه هدف است با راهبری معاونت اجتماعی استانداری این طرح محقق خواهد شد.
رئیس آموزش فنی و حرفهای استان کرمان خاطرنشان کرد: اگر کسانی که دنبال کار هستند با مراجعه به مراکز آموزش فنی و حرفهای در کوتاهترین زمان ممکن میتوانند؛ جذب بازار کار شوند و در صورتی که این فرهنگ نهادینه شود شاهد توسعه آموزشهای مهارتی بیش از پیش خواهیم بود.
نظر شما