دکتر حبیب صفرزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این واحد دانشگاهی بر اساس نیاز آموزش و پرورش استان خراسان شمالی و درخواست آنان دانشجو معلم جذب می کند، در سال تحصیلی جاری ۵۰ دانشجوی دختر و ۱۰۰ دانشجوی پسر در دو پردیس جذب شدند.
وی افزود: این دانشجویان در پنج رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی پیوسته در رشته های زبان و ادبیات فارسی، معارف اسلامی، علوم تربیتی، مشاوره، آموزش ابتدایی در این مرکز آموزش عالی جذب شدند.
دانشگاه فرهنگیان به علت نبود فضای آموزشی و اساتید عضو هیات علمی امسال رشته جدیدی نیز ایجاد نکرده است.
پارسال نیز این دانشگاه سهمیه ۷۰۰ نفری برای جذب دانشجو از طریق کنکور سراسری و آزمون استخدامی را داشت اما، به علت نبود فضای آموزشی تنها ۲۵۷ نفر در مقطع کارشناسی پیوسته در رشته های زبان و ادبیات فارسی، معارف اسلامی، علوم تربیتی، مشاوره، آموزش ابتدایی پذیرش کرد.
به گزارش ایرنا دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی به علت نبود فضای آموزشی، خوابگاهی و سلف و سرویس و سایر زیر ساخت ها نتوانسته است در سال های گذشته و همچنین سال تحصیلی جدید سهمیه مشخص شده را جذب کند.
رییس دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی در ادامه گفت: هم اکنون هزار و ۱۷۶ دانشجو معلم در ۲ پردیس دختران و پسران این دانشگاه خدمات علمی و آموزشی دریافت میکنند.
سالانه در این استان ۹۰۰ تا ۱۱۰۰ نیروی آموزش و پرورش بازنشسته میشوند، دانشگاه فرهنگیان باید بتواند سالانه این تعداد نیرو را آموزش داده و به استخدام آموزش و پرورش دربیاورد اما در حال حاضر زیرساختها پاسخگوی این نیاز نیست.
خراسان شمالی ۱۸۰ هزار دانش آموز دارد که در بیش از ۲ هزار آموزشگاه زیر نظر ۱۴ هزار نیروی فرهنگی تحصیل میکنند.
در این استان بیش از ۴۰ هزار دانشجو در دانشگاههای دولتی، پیام نور، آزاد و دیگر مراکز دانشگاهی تحصیل میکنند.
نظر شما