به گزارش ایرنا، عبیدالله رستمی روز دوشنبه در نشست هم اندیشی فرهنگ و هنر با کارشناسان و مسوولان دفاتر تسهیلگری با اشاره به اینکه دغدغه های فرهنگی شما جای تقدیر دارد، اظهار داشت: کار و فعالیت فرهنگی در حاشیه شهرها موجب توسعه منابع انسانی و در نهایت توسعه همه جانبه است.
وی افزود: دفاتر تسهیلگری در صورتی که دارای طرح و برنامه و ایدههای خلاقانه برای اجرای برنامه فرهنگی، هنری و رسانهای باشند در حاشیه شهرها به عنوان پل ارتباطی مابین مردم و دولت میتوانند کمبود و فقر فرهنگی و اجتماعی را در این مناطق جبران کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با اشاره به اینکه ایران اسلامی رنگین کمان اقوام و مذاهب است، یادآور شد: این مهم رسالت ما را به عنوان متولیان بخشی از فرهنگ و هنر براساس اسناد بالادستی دوچندان کرده است.
رستمی تاکید کرد: ارتباط کارشناسان دفاتر تسهیلگری با خانوادهها و آگاهی بخشی از معضلات و آسیبهای اجتماعی و همچنین شناسایی گروهها و افراد مرجع که در میان مردم از وجه فرهنگی و اجتماعی برخوردارند از مهمترین وظایف این دفاتر است.
وی گفت: ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، آموزش قرآن در کانون فرهنگی و هنری مساجد این مناطق و همچنین تاسیس آموزشگاه های هنری و فرهنگی با همکاری و پشتیبانی مردمی در این مناطق بسیار مفید واقع خواهد شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان افزود: برای اهدای کتاب و دعوت و شرکت مردم این مناطق در برنامه و جشنوارههای فرهنگی و هنری همچنین کمک به راه اندازی کتابخانه مشارکتی و کمک به برگزاری جشنواره و نمایشگاه فرهنگی و هنری با دفاتر آمادگی داریم.
کارشناسان دفاتر تسهیلگری مناطق حاشیه شهرهای استان هم در این جلسه گزارشی از فعالیتها و مشکلات موجود در این مناطق ارائه کردند.
۹ دفتر تسهیلگری در سطح استان کردستان فعال است که از این تعداد هشت دفتر در سنندج و یک دفتر در مریوان با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی، توانمندسازی مردم مناطق و احصای مشکلات و کمبودهای آنها ایجاد شده است.
نظر شما