به گزارش خبرنگار ایرنا سید عیسی مهدوی روز دوشنبه در جلسه بررسی وضعیت شرکت های تعاونی در فرمانداری تالش اظهار کرد: از مجموع اعضای تعاونی ها، ۱۶۸ هزار نفر عضو شرکت سهام عدالت هستند و تعاونی های تالش در زمینه های کشاورزی، باغداری، صنایع تبدیلی و خدمات، صنایع دستی و فرش دستباف، مرزنشینان، تعاونی های مصرف و توسعه و عمران فعالیت می کنند.
وی افزود: شرکت های تعاونی پالت سازان رضایی نیا با اشتغال بالای ۱۵۰ نفر، توسعه بخش اسالم طوبا با اشتغالزایی ۶۰۰ نفر و پرورش ماهیان خاویاری مروارید قروق با اشتغالزایی بیش از ۳۰ نفر از شرکت های توانمند و برتر تالش هستند و شرکت تعاونی تولید صنایع دستی و فرش دستباف نیز در شناسندن فرهنگ و سنت های بومی نقش بسزایی دارند.
وی اولین شرکت تعاونی توسعه و عمران در استان گیلان را مربوط به شهرستان تالش دانست و اظهار کرد: در این شرکت، هزار و ۹۹۱ نفر عضو هستند و سرمایه ثبتی شرکت چهار میلیارد ریال است.
مهدوی ادامه داد: چهار تعاونی مصرف، تعاونی تاکسیرانی با ۲۰۰ عضو و چهار شرکت تعاونی دهیاران با ۱۵۲ عضو از دیگر تعاونی های فعال تالش هستند و در سال گذشته ۶ هزار و ۲۳۹ نفر ساعت دوره رایگان مباحث حقوقی، مدیریتی و تخصصی برای اعضا برگزار شد.
فرماندار تالش گفت: با توجه به گستره تولیدات کشاورزی، این شهرستان قابلیت تبدیل به قطب صادرات محصولات کشاورزی را دارد و شرکت های تعاونی در این راستا فعالیت کنند.
شهرستان تالش با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت و بخش های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در ۱۱۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.
نظر شما