دبیران علمی کتاب سال و جایزه جهانی منصوب شدند

تهران - ایرنا - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در احکامی جداگانه دبیران علمی کتاب سال و جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران را منصوب کرد.

سید عباس صالحی در حکمی حجت الاسلام  محمدعلی مهدوی راد را به‌عنوان دبیر علمی سی‌وهشتمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد. در این حکم آمده است: «نظر به مراتب علمی و تجربه‌ ارزشمند جناب‌عالی در حوزه‌های کتاب، فرهنگ و پژوهش، به موجب این حکم به عنوان "دبیر علمی سی و هشتمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران" منصوب می‌شوید.

امیدوارم با استعانت از خداوند متعال و بهره‌مندی از همفکری و همکاری اندیشمندان و صاحب‌نظران حوزه نشر و اهالی‌قلم در گسترش دانایی و اعتلای علم و فرهنگ در ایران اسلامی، موفق و موید باشید.»

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در حکمی احمدعلی حیدری را به‌عنوان دبیر علمی بیست‌وهشتمین دوره جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد. در حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خطاب به حیدری نیز آمده است:«نظر به تخصص و تجربه ارزشمند جناب‌عالی در حوزه‌های علمی و پژوهشی، به موجب این حکم به عنوان "دبیر علمی بیست و هشتمین دوره جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران" منصوب می‌شوید.

وی در این حکم ابراز امیدواری کرده است تا دبیر علمی بیست‌وهشتمین دوره جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران با توکل به خداوند متعال و بهره‌مندی از همفکری و همکاری اندیشمندان و  صاحب نظران، این جایزه ارزشمند و معتبر که نقش مهمی در توسعه دیپلماسی فرهنگی دارد، بیش از گذشته موجب رشد و تعالی جامعه مطالعات جهانی حوزه اسلام و ایران شود.»

بیست‌وهشتمین دوره جایزه جهانی کتاب سال در یک نگاه

بیست‌وهشتمین دوره جایزه جهانی کتاب سال را با هدف شناسایی و معرفی کتاب‌های ارزشمند در دو حوزه مطالعات اسلامی و مطالعات ایرانی، در سه بخش تالیف، ترجمه و تصحیح که برای نخستین‌بار طی سال گذشته میلادی (۲۰۱۹) به زبان‌های گوناگون در کشورهای مختلف (غیر از ایران) چاپ شده است، در بهمن ماه سال جاری برگزار می‌کند.

براساس این فراخوان، از تمام ناشران، پدیدآورندگان و صاحب‌نظران دعوت شده است، یک نسخه از کتاب مورد نظر خود را برای شرکت در این جایزه، به نشانی دبیرخانه ارسال کنند.
موضوع آثار ارسالی مطالعات اسلامی شامل کلیات، معارف اسلامی، تاریخ اسلام، رجال، اخلاق، علوم قرآنی، حدیث، ترجمه متون اسلامی، قرآن‌پژوهی و تفسیر، فقه و حقوق اسلامی، علم کلام، فلسفه، تصوف و عرفان، تاریخ علم در اسلام، فرهنگ و تمدن اسلامی، اقتصاد اسلامی، هنر و معماری اسلامی و مطالعات اسلامی معاصر است.

موضوع مطالعات ایرانی نیز شامل کلیات، زبان و زبان‌شناسی ایرانی، مردم‌شناسی، تاریخ علم در ایران، شعر و ادب فارسی، تاریخ ایران، هنر و معماری ایرانی، تاریخ و تمدن ایران باستان، ترجمه آثار اندیشمندان ایرانی و.. است.

آثار ارسالی به بیست‌ و هشتمین دوره جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران باید از ابتکار و خلاقیت در ارائه بینش اسلامی، تحقیقات و مطالعات ایرانی برخوردار و دارای ویژگی بهره مندی از ارزش های فرهنگی بسیار درخور توجه و منطبق با معیارهای تحقیقی، پژوهشی و استناد به منابع معتبر و علمی باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha