«زهرا خواجوی» دروازهبان تیم وچان کردستان و عضو تیم ملی فوتبال زنان است که با بسته نگه داشتن دروازه خود در ۱۱ دیدار لیگ برتر رکورد «پیام نیازمند» دروازهبان سپاهان را شکست و توانست دروازه خود را ٩٥۳ دقیقه بسته نگه دارد.
وی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا درخصوص تمدید قرارداد با تیم وچان کردستان گفت: به مدت ۲ سال در این تیم توپ زدم و شرایط بسیار خوبی را تجربه کردم و توانستم در این تیم بهترین عملکرد خود را به نمایش بگذارم. خوشبختانه در این تیم 2 فصل بسیار خوب را پشت سر گذاشتم و آماده هستم تا یک فصل موفق دیگر را هم طی کنم.
خواجوی با اشاره به پیشنهادات زیاد خود برای فصل جدید رقابت های لیگ برتر فوتبال زنان اظهار داشت: امسال از بیشتر تیم های حاضر در مسابقات پیشنهاد داشتم اما سعی کردم به تیم مورد علاقه خود وفادار بمانم و امیدوارم توانسته باشم هواداران خوب این تیم را خوشحال کنم.
وی با اشاره به اینکه آیا بازهم به دنبال رکوردزنی است، افزود: در فصل آینده برنامهریزی خاصی برای بهبود رکورد کلین شیت خود ندارم. هر دروازهبانی دوست ندارد که دروازهاش باز شود و قطعا برای بسته نگاه داشتن دروازهام تلاش زیادی میکنم.
دروازهبان تیم وچان کردستان در پاسخ به این پرسش که برگزاری متمرکز لیگ برتر چقدر سطح کیفی بازیها را پایین میآورد؟ گفت: صددرصد برگزاری لیگ برتر به دلیل بحران کرونا به صورت متمرکز بر کیفیت لیگ تاثیر منفی خواهد گذاشت. همچنین تیمها نیز نمیتوانند تمام پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند و حتی از لحاظ مالی دچار مشکل میشوند. به همین دلیل شنیده می شود که به احتمال زیاد لیگ برتر به صورت متمرکز برگزار خواهد شد.
وی یادآور شد: امیدوارم هر تصمیمی که سازمان لیگ برای فوتبال زنان میگیرد به صلاح آنان باشد و بازیها به گونهای برگزار شود که زحمات و سلامتی بازیکنان به خطر نیفتد.
خواجوی در خصوص لژیونر شدن یاسمن فرمانی و پیشنهاد تیمهای سری آ ایتالیا به گلنوش خسروی، اظهار داشت: خوشحالم که اتفاقات خوبی برای فوتبال زنان افتاده است و به این بازیکنان افتخار میکنم. متاسفانه شرایط برای لژیونر شدن تا قبل از کرونا سخت بود و بعد از آن هم خیلی سختتر شده است. زنان فوتبالیست واقعا قشر مظلوم فوتبال این کشور هستند.
وی ادامه داد: وقتی فیلمهای بازی ما برای خودمان در دسترس نیست و هیچ فردی از این مسابقات فیلم برداری نمیکند، چگونه دیگر تیمهای خارجی بازی ما را ببینند تا لژیونر شویم. همچنین تیم ملی فوتبال زنان به مسابقات و تورنمنتهای متفاوتی نمی رود تا در آنجا مورد توجه باشگاه های خارجی قرار بگیریم.
دروازهبان تیم ملی فوتبال زنان عنوان کرد: فدراسیون فوتبال باید تورنمنتها و مسابقات زیادی را برای تیم ملی زنان در نظر بگیرد و تعداد اردوها و نظم در برگزاری آن باید به میزانی زیاد باشد که بازیکنان به آمادگی لازم و بالا برسند تا راه آنان برای لژیونر شدن هموار شود.
نظر شما