CKD (Complete Knocked Dawn یا قطعات کاملا منفصل) که در این روش همه قطعات به صورت قطعات جدا از هم وارد و در خطوط تولید سرهم بندی می شوند. در SKD (Semi Knocked Dawn یا قطعات نیمه کامل) نیز مانند روش قبلی انجام می شود، با این تفاوت که در این جا یک سری از قطعات به دلیل فناوری بالا، فرآیند تولید خاص و غیره به صورت آماده از کشور مبدا وارد و سرهم بندی می شود.
به گزارش روز سهشنبه ایدرو، «امیر بیات» در نشست هماهنگی و بررسی الزامهای تولید گوشیهای تلفن همراه در کشور که با حضور «سیدستار هاشمی» معاون فناوری و مدیران وزارت ارتباطات برگزار شد، افزود: با توجه به اهمیت فزاینده عرصه فناوری اطلاعات و صنایع مرتبط، این سازمان برای حمایت از تولید تلفنهای همراه با ایفای نقش بههمرسانی، توسعهای و تسهیلگرانه خود پیشگام خواهد بود.
وی، واقعنگری در سرعت تحولات این عرصه و ضرورت ایجاد مراکز تحقیق و توسعه روزآمد برای موفقیت طرح تولید تلفنهای همراه داخلی را درکنار بهرهگیری از ظرفیت همه متخصصان و تولیدکنندگان قطعات ضروری برشمرد.
بیات تاکیدکرد: با توجه به طبقهبندیهای مختلف این محصول، ایدرو مصمم است با همافزایی سایر بخشها بهویژه وزارت ارتباطات، در فاز نخست این طرح مشارکت و تسهیلگری لازم برای تولید گوشیهای تلفن همراه کلاسیک و قابلیتدار (Feature Phones) را عملیاتی کند.
معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات نیز در این دیدار با اعلام آمادگی کامل این وزارتخانه در مسیر همگامی با این طرح، اظهارداشت: وزارت ارتباطات از طریق مشارکت اپراتورها، تدابیر تعرفهای و غیره، همه ظرفیتهای قانونی خود را در طرح تولید داخل گوشیهای تلفن همراه با هدف افزایش سهم بازار تولیدکنندگان بومی، ارتقای توان داخلی، اشتغالزایی و حرکت به سمت بالاتر این صنعت را به کار خواهد بست.
هاشمی، با اشاره به نقش غیرقابل انکار فناوری ارتباطات و اطلاعات و ابزارهای هوشمند آن، بهرهگیری از مطالعات امکانسنجی همهجانبه و روزآمد، شناخت دقیق ابعاد بازار و احترام به حقوق مصرفکنندگان در کنار خودباوری و اهتمام به ارتقای توان داخلی در این عرصه مهم را از ضرورتها و اولویتهای وزارت ارتباطات برای پشتیبانی از تولید داخلی گوشیهای تلفن همراه برشمرد.
نظر شما