سهمیه استان مرکزی  در اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ۲ هزار نفر تعیین شد

اراک - ایرنا - رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: ۲ هزار نفر سهیمه استان در اجرای طرح ملی توسعه مشاغال خانگی است که با هدف ایجاد اشتغال پایدار و تامین بازار مصرف اجرا می‌شود.

«مسعود شهرجردی» روز چهارشنبه در نشست خبری با افزود: در این طرح، رونق اقتصادی و تحقق شعار جهش تولید و توسعه جایگاه مشاغل خانگی در اقتصاد استان و کشور محقق خواهد شد.

وی اظهار داشت: این طرح در سه مرحله شامل شناسایی مزیت و ظرفیت‌های استان، توانمندسازی و اتصال به بازار کار مورد توجه قرار گرفته است و با بهره گیری از کارهای  پژوهشی و با همکاری اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان مرکزی هفته آینده عملیاتی می‌شود.

 رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: متقاضیان برای شرکت در این طرح می‌توانند وارد سایت ثبت نام مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی به نشانی  inhb.ir  شوند و پایش و راستی آزمایی اطلاعات پس از ثبت ‌نام توسط واحدهای اجرایی جهاد دانشگاهی انجام می‌شود.

 شهرجردی افزود: این طرح در سال‌های ۹۶ تا ۹۸ به صورت آزمایشی در ۹ استان با ظرفیت ۲۰ هزار نفر اجرا شد و با توجه به نتایج قابل قبول مقرر شد برای رونق اقتصاد خانوار، تحقق شعار سال و توسعه جایگاه مشاغل خانگی در اقتصاد کشور در ۳۱ استان اجرا شود.

مدیرسازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان مرکزی نیز گفت: شعار این طرح «هرخانه یک محصول است» که در اجرای طرح نیازی به ایجاد سوله، کارخانه و تجهیزات سنگین نیست و با مدیریت منابع کوچک امکان درآمد و اشتغال پایدار وجود دارد.

فاطمه غنی پور افزود: ۲۰۰ شغل در این طرح شناسایی شده تا متقاضیان با توجه به حوزه فعالیت بتوانند به تولید مشغول شوند.

وی اظهار داشت: عمده مشکل تولید کنندگان، تبلیغات،  بسته بندی محصولات، بازاریابی و بازارسازی محصولات است که با ایجاد بانک اطلاعاتی با هدف اتصال به بازار پیش‌بینی شده است.

مدیرسازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان مرکزی گفت: چهار بازار مکان اینترنتی را جهاد دانشگاهی با همکاری پژوهشگاه فناوری اطلاعات در این طرح پیش‌بینی کرده و همچنین توسعه اینترنتی، دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی شبکه اجتماعی برای فروش محصولات در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در نظر گرفته شده است.

غنی پور افزود: اتحادیه زنان جهان به نوعی در ۲۰ کشور محصولات را معرفی و با ارزهای مختلف با کاتولوگ ترجمه شده محصولات به فروش می رسد و مهمترین ویژگی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، توجه به بازار یا همان تولید مبتنی بر بازار و توانمندسازی متقاضیان و کاهش وابستگی به وام است.

مدیرسازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان مرکزی گفت: توجه به تجارت الکترونیک و فروش الکترونیکی محصولات، بازنگری در رشته‌های قبلی مشاغل خانگی، توجه به رشته‌های نوین نظیر برنامه‌نویسی، تولید محتوا، مترجمی، ویراستاری، مشاوره، تولید انیمیشن و همچنین توجه به نقش و جایگاه نهادهای توسعه‌ای نظیر جهاد دانشگاهی در پیاده‌سازی برنامه‌ها و سیاست‌های قانونگذار، از دیگر ویژگی‌های شاخص در اجرای این طرح است.

غنی پور افزود: محققان از کسب و کارهای خانگی به عنوان یک ظرفیت مناسب برای اشتغالزایی و فرصتی برای ایجاد آثار مثبت مالی برای صاحبان مشاغل یاد می کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha