سردار سید محمود میرفیضی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس اظهار داشت: در پی دریافت خبری از پایگاه دهم فرماندهی انتظامی تهران بزرگ مبنی بر انتقال یک محموله مواد مخدر از نوع تریاک، توسط یک دستگاه رنو وانت در حال عبور از محور مواصلاتی استان، موضوع در دستور کار پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قم قرار گرفت.
وی گفت: در ادامه با هماهنگی مقام قضائی استان قم بلافاصله مأموران به محل مورد نظر اعزام و با کنترل تردد خودروهای عبوری خودرو مذکور را شناسایی و متوقف کردند.
فرمانده انتظامی استان قم افزود: سپس خودرو وانت برای بازرسی به مقر پلیس مبارزه با مواد مخدر استان منتقل و ۲۰۶ کیلو و ۳۵۰ گرم تریاک در قالب ۲۰ بسته کشف شد. سردار میرفیضی تصریح کرد: در نهایت متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی استان شد.
کلاهبرداری عده ای سودجو با فریب فروش سیم کارت شاد
رئیس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی قم با اشاره به تبلیغات فروش سیم کارت شاد گفت: اگر قرار باشد سیم کارت دانش آموزی و خدمات رایگانی برای این گروه از جامعه صورت بگیرد حتما از طریق پرتال رسمی اپراتورها و یا وزارت خانههای مربوطه اعلام میشود.
سرهنگ غلام عباس بلفکه در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، اظهار داشت: کلاهبرداران با ارائه طرحی به اسم سیم کارت شاد این بار به سراغ دانش آموزان و والدین آمده تا از این گروه از افراد کلاهبرداری کنند.
رئیس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی استان خاطرنشان کرد: کلاهبرداران با حضور در جلوی مدارس و یا ارسال پیامکهای تبلیغاتی، همچنین تبلیغات در فضای مجازی، جامعه دانش آموزان و والدین را مورد هدف شوم خود قرار داده اند. وی به ۲ روشی کلاهبرداران استفاده می کنند اشاره کرد و گفت: کلاهبرداران در روش اول از افراد میخواهند که اطلاعات محرمانه خود را برای آن ها ارسال و با این روش سعی در جمع آوری اطلاعات آن ها دارند.
بلفکه افزود: در روش دوم، مجرمان لینکهایی در فضای مجازی ارسال و درخواست اطلاعات کارت افراد برای تشخیص هویت داشته تا حساب بانکی شان را خالی کنند. وی تاکید کرد: اگر قرار باشد سیم کارت دانش آموزی و خدمات رایگانی برای این گروه از جامعه ارائه داده شود از طریق پرتال رسمی اپراتورها و یا وزارت خانههای مربوطه اعلام میشود.
رئیس پلیس پیشگیری انتظامی قم با اشاره به تلاش پلیس در شناسایی این افراد سودجو گفت: با هر کسی که به هر طریقی کلاهبرداران را در رسیدن به اهداف شومشان کمک کند، برخورد قانونی خواهد شد.
کلاهبرداری با فروش ارز دیجیتال از شهروندان
رئیس پلیس فتا قم در خصوص تهدیدات پیش روی فعالان و سرمایهگذاران در حوزه ارز دیجیتال هشدار داد.
سرهنگ علی موالی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس با اشاره به تبلیغ فروش ارزهای دیجیتال در کانالها و گروههای شبکههای اجتماعی گفت: متاسفانه مجرمان سایبری با تبلیغات اغواکننده و اینکه انتقال ارزهای دیجیتال به خارج از مرزهای هر کشوری به راحتی صورت گرفته و بهترین راه برای سرمایهگذاری در کشورهای دیگر است شهروندان را فریب داده و از آنها کلاهبرداری میکنند.
موالی در خصوص ویژگی ارزهای دیجیتال بیان کرد: نوسان بسیار زیاد و مشکلات قانونی، امنیت سرمایهگذار، دستکاری در خرید و فروش و همچنین افزایش کلاهبرداری اینترنتی و به خصوص احتمال لو رفتن رمز کیف پول ازجمله خطرات ارزهای دیجیتال است.
رئیس پلیس فتا قم افزود: هدایت شهروندان به درگاههای فیشینگ بانکی برای خرید ارز دیجیتال یکی از شگردهای مجرمانه سایبری برای سرقت اطلاعات بانکی شهروندان است.
وی ادامه داد: مجرمان سایبری از بیاطلاعی افراد بهره برده و با اخذ وجه از متقاضیان، به آنها وعده ایجاد حساب ارزهای دیجیتال را میدهند، در حالی که ارزهای دیجیتال بانک نیست که نیاز به افتتاح حساب داشته باشد.
این مقام انتظامی قم تاکید کرد: خرید و فروش ارز دیجیتال و سرمایهگذاری در حوزه ارزهای دیجیتال از شگردهای مجرمان سایبری است که با این شگرد و تبلیغات فراوان در کانالها و گروههای شبکههای اجتماعی حجم گستردهای پول را به صورت مستقیم یا با سرقت اطلاعات کارت بانکی شهروندان به سرقت بردهاند.
رئیس پلیس فتا قم همچنین از شهروندان درخواست کرد: در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی موضوع را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.
نظر شما