۲۰ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۵۲
کد خبرنگار: 1540
کد خبر: 84033750
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

آغاز سمپوزیوم بین‌المللی رویکردهای زیستی و پزشکی به کووید-۱۹ در دانشگاه سمنان

سمنان- ایرنا- سمپوزیوم بین‌المللی رویکردهای زیستی، پزشکی و علوم پایه به کووید-۱۹ روز پنجشنبه در دانشگاه سمنان آغاز شد.

به گزارش ایرنا، مدیر گروه زیست شناسی دانشگاه سمنان به رسانه ها گفت: این همایش ۲ روزه امروز و فردا و در چارچوب بیست‌ ویکمین کنگره ملی و نهمین کنگره بین‌المللی زیست‌شناسی برگزار می‌شود .

شمس الضحی ابوالمعالی تاکید کرد: با توجه به شیوع جهانی کووید-۱۹، دانشگاه سمنان و انجمن زیست‌شناسی ایران، سمپوزیوم بین‌المللی رویکردهای زیستی، پزشکی و علوم پایه به کووید-۱۹ را به صورت مجازی برگزار می کنند .
وی با بیان اینکه در این سمپوزیوم، دانشمندان و محققین ملی و بین‌المللی دانش خود را در زمینه مفاهیم زیستی، پزشکی و علوم پایه مطرح در شیوع کووید-۱۹ به اشتراک می گذارند افزود : شیوع کووید-۱۹ در دنیا و ایران ، ژنتیک ویروس سارس-کو-۲  (NGS،  ژنوم کامل) ، ویروس در محیط کشت و تولید واکسن ، مکانیسم‌های فعالیت ویروس کرونا (سارس-کو-۲) ، شناسایی و تشخیص  ویروس کرونا (سارس-کو-۲) ،خنثی سازی و تخریب ویروس از جمله موضوعات مورد بحث در این سمپوزیوم است
ابوالمعالی ادامه داد: معالجه مولکولی بیماری کووید-۱۹، داروهای شیمیایی و گیاهی علیه ویروس عامل بیماری کووید-۱۹ و رویکردهای نظری و شبیه‌سازی مطرح در مقابله با بیماری کووید-۱۹ از دیگر موضوعاتی است که در این سمپوزیوم درباره آنها بحث و تبادل نظر خواهد شد .
مدیر گروه زیست شناسی دانشگاه سمنان از تمام دانشمندان، محققان، اعضای هیات علمی، متخصصان و دانشجویان فعال در مراکز دولتی و خصوصی ایران و جهان که تخصص آنان می تواند به نحوی در یافتن راهکار مطلوب کنترل و درمان پاندمی کووید-۱۹  موثر  باشد را به شرکت فعال در جلسات، بحث‌ها، کارگاه‌ها و فعالیت‌های دیگر سمپوزیوم  دعوت و اظهار امیدواری کرد: با برگزاری این سمپوزیوم ، گام‌های موثری در راستای برطرف شدن این مسئله جهانی برداشته شود.
مدیر گروه زیست شناسی دانشگاه سمنان یادآور شد: برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این سمپوزیوم به آدرس https://ibs۲۰۲۰-symp-covid۱۹.semnan.ac.ir/en/   مراجعه کنند.

دانشگاه سمنان دانشگاه مادر منطقه بیش از ۱۲ هزار دانشجو و ۳۷۰ عضو هیات علمی دارد و در زمره یک درصد دانشگاه های تاثیرگذار علمی دنیا است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha