علیرضا رزم حسینی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از روند اجرای چهار طرح گوگردی در سرخس افزود: این طرحها هدف کلی پرهیز از خام فروشی و ایجاد ارزش افزوده حاصل از صادرات محصولات گوگردی را دنبال میکنند.
وی ادامه داد: چهار طرح مزبور از طرحهای ذیل الگوی مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی است که با کمک دستگاههای اجرایی مرتبط و پالایشگاه شهید هاشمی نژاد در قالب قطب گوگردی تکمیل شود.
استاندار خراسان رضوی گفت: برای اجرای طرحهای مزبور ۲ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال و ۵.۲ میلیون یورو سرمایهگذاری شده که اجرای سه طرح ۱۰۰ درصد و یک طرح ۸۰ درصد پیشرفت اجرایی دارد.
رزم حسینی با تاکید بر راهاندازی پرواز مستقیم از تهران به سرخس افزود: اجرای این خط پروازی با مشارکت آستان قدس رضوی، شرکت نفت و شرکت گاز میتواند زمینه جذب سرمایهگذاران بیشتری را در منطقه ویژه اقتصادی سرخس فراهم کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی درباره جزئیات طرحهای گوگردی مزبور گفت: این طرحها توسط "شرکت چینیها، تدبیرگران، آتیه سازان ملل" تولید کنندگان گرانول و بنتونیت، "شرکت کهن آرا صنعت و شرکت ره پویان اطلس" تولیدکنندگان گرانول و اوره با پوشش گوگردی" تولیدکننده گرانول و اوره با پوشش گوگردی، "شرکت پارس پالایش فجر" تولیدکننده پاستیل گرانولی، "شرکت سپنتا انرژی توس" تولیدکننده گوگرد بنتونیت، میکرونیزه و گوگرد مایع به اجرا در آمده است.
علی رسولیان افزود: اجرای سه طرح "شرکت چینیها، تدبیر گران، آتیه سازان ملل"، "شرکت کهن آرا صنعت و شرکت ره پویان اطلس" و "شرکت پارس پالایش فجر" تکمیل شده است و اجرای طرح شرکت سپنتا انرژی توس" تولیدکننده گوگرد بنتونیت، میکرونیزه و گوگرد مایع ۸۰ درصد پیشرفت دارد.
وی اضافه کرد: با هدف استفاده حداکثری در حوزه فرآوری و تولید محصولات مبتنی بر گوگرد با رویکرد ایجاد ارزش افزوده، صادرات و اشتغال دانشگاهیان، نخبگان و متخصصان استان با محوریت این معاونت و پالایشگاه شهید هاشمی نژاد در حال پیگیری است.
در قالب الگوی مثلث توسعه اقتصادی - فرهنگی ۲۸۳ طرح بزرگ سرمایهگذاری در مجموع با سرمایه ۱۸۸ هزار میلیارد تومان و اشتغالزایی برای ۱۸۰ هزار نفر اجرا شده است.
پالایشگاه گاز شهید هاشمی نژاد در فاصله ۱۶۵ کیلومتری شمال شرق مشهد و ۳۵ کیلومتری شهر مرزی سرخس در وسعت ۴۳ هزار هکتاری واقع شده است. این پالایشگاه بهمن ماه سال ۱۳۶۲ افتتاح شد.
"علیرضا رزمحسینی" پیش از حضور در سمت استاندار خراسان رضوی، در زمان تصدی استانداری کرمان طرحی موفق از توسعه را در شهرستان قلعهگنج آن استان اجرا کرد که مورد توجه و تشویق رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفت. وی با الگوگیری از تجربه موفق قلعه گنج 'طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی' را به عنوان برنامه عملیاتی خود در چارچوب تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی اعلام و در همین راستا از دی ماه ۱۳۹۷ با تقسیم استان به ۱۲ منطقه (بر مبنای شمار حوزه های انتخاباتی) اجرای آن را پیگیری کرده است.
استاندار خراسان رضوی تاکنون برای پیشبرد روند اجرای طرح مثلت توسعه اقتصادی فرهنگی شامل سه ضلع 'کارگزاران حکومتی، سرمایه گذران و کارآفرینان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی' که ائمه جمعه نیز به عنوان ناظران عالی در درون آن جای دارند، به همه شهرستانهای این استان سفر کرده است.
در این طرح نهادها و موسسات بخش خصوصی، غیردولتی یا نیمهدولتی به عنوان "معین اقتصادی" مناطق ۱۲ گانه خراسان رضوی انتخاب و وظایف و تعهداتشان در قالب یک تفاهمنامه برای هر معین اقتصادی مشخص میشود که در این راستا ۲۴۳ معین اقتصادی مشارکت کرده و در مجموع هزار و ۲۵۷ طرح سرمایهگذاری با سرمایه ۲۱۳ هزار میلیارد تومان و اشتغالزایی برای ۲۱۷ هزار نفر در چارچوب مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در خراسان رضوی تعریف شده است.
نظر شما