به گزارش ایرنا با گذشت چندین ساعت از آغاز رایگیری، صفهای مردمی بیشتر شد و کرونا مانع حضور مردم در پای صندوقها نشده است حضور یکپارچه مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی تضمین کننده ثبات انقلاب اسلامی است و شرکت گسترده مردم باعث مشروعیت نظام اسلامی خواهد شد.
انتخابات در مرحله دوم هر چند تفاوتهایی با دوره اول داشت اما همانند سابق برگزار شد، مردم با ماسک و الکل پای صندوقهای رای حضور یافتند، از روز گذشته نیز چیدمان میزها و صندوقهای رای گیری به گونهای شکل گرفت که فاصلهگذاری اجتماعی رعایت شود و مردم بتوانند با خیال راحت رای خود را به صندوق بیندازند.
ایرج شهسواری یکی از رای دهندگان در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مجلس یک نهاد قانونگذار است و برگزاری انتخابات برای آن نشان از حاکمیت مردم سالاری در کشور دارد.
وی افزود: شرکت کردن در انتخابات در واقع احترام گذاشتن به قانون کشور و استفاده از حقوق اجتماعی هر فرد است ، بی احترامی به قانون موجب ایجاد هر ج و مرج میشود، برگزاری انتخابات ضریب امنیت سیاسی کشور را بالا میبرد و از سوی دیگر موجب افزایش اقتدار کشور در جامعه بینالمللی میشود.
اکرم عبدپور بیان کرد: در نظام جمهوری اسلامی رای مردم از اهمیت بالایی برخوردار است و نشان از قدرت و اقتدار نظام دارد، ما براساس دستور مقام معظم رهبری مکلف هستیم در انتخابات شرکت و نماینده اصلح را انتخاب کنیم.
وی گفت: نماینده اصلح و خوب نمایندهای است که مشکلات مردم را بشناسد و تلاش کند در چاچوب قوه مقننه و با تصویب قوانین و پیگیری لازم ، آنها را حل کند، نماینده مردم باید با پیگیری رفع مشکلات مردم موجبات رسیدن به آرامش وثبات اقتصادی را فراهم آورد، ما از مجلس آینده انتظار داریم اجازه ندهد مشکلات اقتصادی بیش از این به مردم فشار اورد.
الهام اسدینژاد دیگر رای دهنده اهوازی توضیح داد: انتخابات در نظام ما از اهمیت بالایی برخوردار است، جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور قدرتمند در سطح جهان مطرح است برای همین دشمنان اسلام به دنبال مایوس و ناامید کردن مردم هستند اما مردم کشور ما همیشه و در تمامی مراحل با شرکت در انتخابات مشت محکمی بر دهان یاوه گویان میزنند.
رضا نیکمهر بیان کرد: حضور در انتخابات برای آینده شهر من بسیار مهم است و لازم است مردم با بصیرت و دید باز در انتخابات شرکت کنند و به فرد اصلح رای بدهند، فرد اصلح یعنی فردی که توانمندیهای لازم را دارا است، از برنامه و روزمه خوبی برخوردار است و از بقیه افراد برای نشستن در جایگاه قانونگذار شایسته تر است .
وی بیان کرد: نماینده خوب نمایندهای است که منافع مردم و کشور را مد نظر دارد و منافع ملی را بر منافع شخصی ترجیح دهد.
خالد بیت سعید توضیح داد: با حضور در انتخابات نشان میدهیم به عنوان یک ایرانی محکم و پایدار پای انقلاب ایستادهایم و دشمن بداند ایرانی همیشه سربلند است.
وی ادامه داد: با توجه به حضور خوب مردم در انتخابات دورههای مختلف در این دوره نیز از انتخابات نیز از نماینده مردم میخواهیم که ابتدا خدا را در نظر بگیرد و مطیع رهبر باشد، به قانون اساسی اشراف کامل داشته باشد و توان اجرایی برنامههایی که اکنون اعلام میکند را داشته باشد.
ندا طهماسبی بیان کرد: حضور در انتخابات وظیفه شرعی همه ما است و برای داشتن یک جامعه توسعه یافته لازم است که همه با هم در انتخابات شرکت کنیم و از طریق انتخابات نماینده اصلح را برای شهر خود انتخاب کنیم.
وی ادامه داد: نمایندهای را باید انتخاب کنیم که اعتقادات اسلامی داشته باشد و از تخصص لازم نیز بهره مند باشد تا بتواند با قانون گذاری درست مشکلات مردم مثل بیکاری، تورم و ... را برطرف کند، نماینده خوب باید بتواند به وعده های خودش عمل کند و پس از انتخابات وعدههایش در حد شعار باقی نماند.
به گزارش ایرنا مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی قرار بود ۲۹ فروردین ماه ۱۳۹۹ برگزار شود که به دلیل شیوع ویروس کرونا و خطرات ناشی از پیامدهای آن، به ۲۱ شهریور موکول شد. مرحله دوم انتخابات مجلس امروز در ۱۰ حوزه انتخابیه کشور برگزار شده است.
خوزستان دارای ۱۸ کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است که غیر از یک نماینده در حوزه انتخابیه اهواز، همه نمایندهها در مرحله اول مشخص شدند.
حوزه انتخابیه اهواز، باوی، حمیدیه و کارون سه کرسی نمایندگی در مجلس دارد که در مرحله نخست انتخابات که در دوم اسفند ماه برگزار شد، سید کریم حسینی و مجتبی یوسفی به عنوان نماینده راهی مجلس یازدهم شدند و شبیب جویجری و احمد سراج ۲ نامزد دیگر به مرحله دوم انتخابات راه یافتند.
نظر شما