هشتگ "بحرینی‌ها مخالف عادی سازی روابط"  ترند شد

تهران- ایرنا- با اعلام خبر عادی سازی روابط رژیم آل خلیفه با رژیم صهیونیستی در شامگاه جمعه، موجی از خشم و انزجار کاربران و فعالان فضای مجازی بحرینی را به دنبال داشت و هشتگ "بحرینی ها مخالف عادی سازی روابط" در بحرین ترند شد.  

به گزارش روز شنبه ایرنا 🔺"عادی سازی روابط خیانت است" دیگر هشتگی بود که در شبکه های اجتماعی بحرین در صدر قرار گرفت.
کاربران شبکه های اجتماعی با انتشار تصاویر، فیلم ، کاریکاتور  و توئیت های بسیاری توافق عادی سازی با رژیم صهیونیستی و شرکت کردن بحرین در مراسم امضای توافق نامه صلح در کاخ سفید به دعوت آمریکا را در ۱۵ سپتامبر  (۲۵ شهریور) محکوم کردند.

در همین راستا کاربری با نام «حسین غلوم» گفته است: خانواده من در بحرین مخالف عادی سازی روابط هستند ... و من به عنوان یک فرد مسلمان و شهروند عربی این توافق ناعادلانه با صهیونیست را به رسمیت نمی شناسم.

این کاربر با انتشار عکسی از ارتش بحرین در سال ۱۹۴۸ نشان می دهد که در آن جمعی از روستای السنابس برای دفاع از ملت فلسطین داوطلب شده اند، در این عکس دو نفر پرچمی در دست دارند که بر آن نوشته شده است: ما بحرینی ها آماده جان فشانی برای ملت فلسطین و عرب بلکه تمامی مسلمین هستیم.
کاربر دیگری به نام«عجمی- وام» نوشته است: امروز همه مردم اصیل و شریف بحرین عادی سازی روابط را محکوم می کنند. من به تمام آنها درود می فرستم. او نیز با انتشار عکس ارتش بحرین در سال ۱۹۴۸ این کشور را دارای سابقه طولانی در دفاع از حق فلسطین نشان داده است.
«خالد باکر ۱۹۷۱» کاربر دیگری نیز با انتشار کاریکاتوری که در آن یک اسرائیلی نشان اسرائیل را بر پشت حاکمان عرب داغ می زند  و حکام عرب سر تعظیم جلوی آمریکا فرود آورده اند، گفته است: عادی سازی روابط با اسرائیل جنایت و خیانتی است که هیچ توجیهی برای آن وجود ندارد. 
کاربری با عنوان «بحرانی الهویة» با انتشار عکسی که در آن شعار «کلا کلا اسرائیل و نعم نعم المقاومة» نوشته شده است ، می گوید؛ کسانی که تلاش می کنند تا این توافق را مثبت نشان دهند در واقع خود را مورد تنفر دیگران قرار می دهند. 
«طارق طاها» نیز از کاربران بحرینی در توئیتی نوشته است: مردم شریف بحرین نیز همانند ملت امارات توافق با رژیم صهیونیستی را محکوم می کنند. بنابراین وقتی توافق نامه عادی سازی را رد یا محکوم می کنیم، بین مردم و رژیم های مسلط بر آنها تفاوت قائل می شویم.
 کاربر«رایة الحق» نیز با انتشار ویدیویی طنز آمیز از سخنرانی فردی در جمع حاضران با اشاره به قرآن و داستان یهود در زمان حضرت موسی و مجادله آنان می گوید: آیا از کسانی که با خدا دشمنی کردند انتظار خیر را دارید. هرکس دارای منطق و فهم باشد باید بداند که توافق با رژیم صهیونیستی اشتباه است و در طول تاریخ ثابت شده که این رژیم قابل اعتماد نیست.

شهروندان بحرینی با یادآوری مواضع مثبت این کشور در دهه‌های گذشته نسبت به مساله فلسطین تاکید کردند که امضای توافق عادی‌سازی «آل خلیفه» با رژیم صهیونیستی به نمایندگی از آنها نیست و "نقطه سیاه" در تاریخ بحرین است.

" راشا یوسف " یکی از این کاربران در صفحه شخصی خود در توئیتر ضمن عذرخواهی از فلسطینی‌ها نوشت: دوستان فلسطینی من از شما عذرخواهی می‌کنم، زیرا ما مردمی هستیم که نظراتمان [ برای این توافق ] گرفته نشده است. 

" حسین اکرم" نیز عادی‌سازی روابط را خیانت به مسلمانان دانست و نوشت: من بحرینی و مخالف عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی هستم. این اصالت، فرهنگ، ایمان و اعتقاد ما به عنوان یک ملت است و کسی که از اشغالگر استقبال می‌کند و کسی که هیچ موضعی نسبت به آن (رژیم صهیونیستی) ندارد، دین و شرف ندارد و خارج از بشریت است. 

 "علوی الغریفی" دیگر کاربر توئیتر از بحر ین نیز نوشت: من یک شهروند بحرینی هستم و هیچ کس نماینده من برای عادی‌سازی رسمی با رژیم غاصب صهیونیستی نیست، فلسطین مساله من است، بوده و خواهد بود. 

"محمد الریس" دیگر شهروند بحرینی با پیوستن به هشتگ " بحرینی‌ها علیه عادی‌سازی " نوشت: ما عزاداریم، به خاطر اینکه بیشتر مردم خوب بحرین عادی‌سازی را خیانت می‌دانند و آن را محکوم می‌کنند و بر عهده خود پایبندند. خدایا ما را در عهد خود ثابت قدم نگه دار.  

یکی دیگر از این کاربران به نام "زینب" هم با اشاره به فتوای " شیخ عیسی قاسم " از علمای شیعه بحرین که عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی را خیانت به امت اسلام، خروج از دین خدا و دروغ بستن به خدا و دین دانسته است، عادی‌سازی روابط با دشمن اسرائیلی را جرمی حرام دانست. 

" لینا " دیگر کاربر توئیتر نیز با انتشار عکسی از سربازان ارتش بحرین که در سال ۱۹۴۸ در جنگ آزادسازی فلسطین شرکت کرده‌اند، نوشت: این عکس در سال ۱۹۴۸ گرفته شده است و پشت سربازان بحرینی بر روی بنر نوشته شده که " ما بحرینی‌ها خود را فدای فلسطین، اعراب و همه کشورهای مسلمان می‌کنیم". 

وی اضافه کرد: خدایا ما را ببخش و ما را به سبب تصمیم کسانی که نماینده ما نیستند، مجازات نکن. 

یکی دیگر از کاربران بحرینی نوشت: [ برای عادی‌سازی روابط ] نظر من و نظر فلسطینی‌ها گرفته نشده است. 

 "نورا الدرازی" نیز نوشت: ما را با قدس عهدی است که گم نشده / عادی‌سازی خیانت است.  

" علی الوسد " از کاربران شرکت کننده در این هشتگ تاکید کرد: به اشغالگران خوش آمد نمی‌گوئیم، بحرینی‌ها مخالفت با عادی‌سازی هستند و ما با قلب و جان از فلسطین و حق مردم فلسطین برای آزادی و خواسته آن‌ها برای آزادسازی سرزمین‌هایشان از اشغال رژیم صهیونیستی مطابق با قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل حمایت می‌کنیم. 

"ابراهیم شریف" دیگر بحرینی شرکت کننده در این پویش نوشت: آنچه مهم است اینکه همه چیز به صورت مخفیانه در حال وقوع است و علنی آشکار می‌شود. موضع دولت "راز" شناخته شده‌ای است، اما برای ما لازم‌الاجرا نیست، زیرا مردم ما خیانت به برادر خود را بر نمی‌تابند. 

یکی دیگر از این کاربران به نام " یونس " هم نوشت: برای کسانی که نمی‌دانند [ می‌نویسم که ] عادی‌سازی رسمی [ دولت ] بحرین با رژیم اسرائیل به هیچ وجه از سوی مردم بحرین انجام نشده است. موضع واقعی مردم بحرینی را می‌توانید در عکس‌های تاریخی و توییت‌های آن‌ها در هشتگ‌های " # عادی سازی_ خیانت " و " # بحرینی‌ها در برابر عادی‌سازی " پیدا کنید. 

ترامپ رییس جمهوری آمریکا شامگاه جمعه از عادی‌سازی روابط بحرین با رژیم صهیونیستی خبر داد.

براساس بیانیه مشترک رهبران آمریکا، بحرین و رژیم صهیونیستی، آنها در مورد "ایجاد روابط کامل دیپلماتیک میان اسرائیل و پادشاهی بحرین" توافق کرده‌اند.

ترامپ خبر موافقت بحرین برای عادی‌سازی روابط با اسرائیل را پس از تماس تلفنی با "حمد بن عیسی آل خلیفه" شاه بحرین و "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی در پیامی توییتری اعلام کرد.

خبر عادی‌سازی روابط بحرین و رژیم صهیونیستی چند روز پس از آن روی می‌دهد که درخواست فلسطین برای گنجانده شدن بندی در نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب برای مخالفت با عادی‌سازی امارات با رژیم صهیونیستی به علت اعتراض بحرین، حذف شده بود.

منابع صهیونیستی فاش کردند که روابط میان بحرین و اسرائیل از ۲۵ سال پیش آغاز شده و مخفیانه در جریان بوده است.

آمریکا، رژیم صهیونیستی و امارات ۲۳ مرداد با انتشار بیانیه‌ای مشترکی اعلام کردند؛ ابوظبی و تل‌آویو رسماً روابط خود را عادی می‌کنند.

بحرین و امارات در سال‌های اخیر برای ارتباط با صهیونیست‌ها تلاش‌های زیادی کرده بودند که با روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا در سال ۲۰۱۵ میلادی، این روند سرعت بیشتری به خود گرفت.

منامه و ابوظبی به دنبال آن هستند که پیش از پایان یافتن دوره ریاست جمهوری ترامپ، به رابطه با رژیم صهیونیستی دست یابند؛ زیرا در اصل این رابطه، شخص ترامپ قرار دارد و معلوم نیست که وی دوباره به عنوان رییس جمهوری آمریکا انتخاب شود.

اقدام بحرین و امارات برای علنی شدن روابط با رژیم صهیونیستی، محکومیت بسیاری از کشورهای اسلامی و گروه‌های مقاومت فلسطینی را به دنبال داشته است.

بحرین اعلام کرده است که برای عادی سازی روابط با اسرائیل به توافق رسیده است. این کشور پس از امارات دومین کشور عربی است که روابط خود را با حمایت  دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با اسرائیل عادی می کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha