سید علی نقی طبیب لقمانی شنبه ۲۲شهریورماه بیان کرد: فارس در توسعه زیرساختهای صنعت گردشگری، بهسازی فضاها، تشویق مردم به ایجاد کسب و کار خلاق و نوآور در حوزه خدمات گردشگری بهویژه اقامتگاههای بومگردی موفق بوده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۲۳۲ هتل، متل، هتل آپارتمان و اقامتگاه های بومگردی در استان فارس در دست بهرهبرداری است، اظهار کرد: فارس درچند سال گذشته در زمینه احداث واحدهای اقامتی از لحاظ کمی و کیفی رشدی شایان توجه داشته است که گواه امنیت سرمایهگذاری در این بخش است.
معاون گردشگری استانداری فارس همچنین تعداد پروژههای در حال ساخت توسط بخش خصوصی را ۱۵۳ عنوان اعلام کرد و گفت: این پروژهها شامل ۳۰ هتل ، ۴۰ اقامتگاه سنتی و بومگردی، ۱۰ زائرسرا و مهمانپذیر ، ۲۸ مجتمع گردشگری عمومی ، ۱۳ سفرهخانه سنتی، ۱۷ اردوگاه و محوطه گردشگری ، ۲ واحد تأسیسات اقامتی و پذیرایی، ۲ مجتمع خدماتی رفاهی و ۱۱ مرکز تفریحی، سرگرمی و گردشگری است.
لقمانی به ظرفیت جاذبههای طبیعی برای رونق صنعت گردشگری درفارس اشاره کرد و افزود: برای تحقق این مهم نیازمند ابزارهای دقیق بازاریابی و بازارشناسی مستمر در هستیم.
به گفته معاون گردشگری استانداری فارس فقدان شبکه و دفاتر تبلیغاتی حرفهای و ناکارآمدی سیستم موجود تسهیلات سفر ، ضعف قوانین و ضوابط حاکم بر مدیریت و بهرهبرداری از جاذبه های گردشگری بهویژه در سایتهای تاریخی و طبیعی و ناتوانی در بهرهبرداری مناسب از قابلیتهای گردشگری عشایری و روستایی استان ازجمله موانع بهرهبرداری مطلوب از جاذبههای طبیعی فارس در راستای رونق گردشگری بوده است.
وی همچنین از ناشناخته ماندن بسیاری از زوایای فرهنگی غیرملموس استان و کوتاهی متولیان این حوزه برای معرفی این زاوایا انتقاد کرد و گفت: بهسازی فضاها و نمادهای مذهبی و اعتلای کیفیت خدمات گردشگری زیارتی و شناسایی و معرفی تمام زوایای فرهنگی می تواند به رونق هر چه بیشتر گردشگری در استان کمک کند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس نیز در همین زمینه به خبرنگار ایرنا گفت: در هفته دولت سال جاری ۳۶ پروژه آماده بهرهبرداری شد که ۳۲ طرح توسط بخش خصوصی و ۴ پروژه نیز در بخش دولتی تعریف و اجرا شده بود.
مصیب امیری افتتاح موزه نورآباد، مرکز فرهنگی سعدی، بخشی از محوطه سازی مجموعه فرهنگی تاریخی سعدی و مجتمع خدماتی رفاهی بیشابور را در زمره طرحهای بخش دولتی در سال جاری برشمرد و گفت: ۱۶ اقامتگاه بومگردی تنها در هفته دولت به بهرهبرداری رسید و تعداد اقامتگاههای فارس را به ۱۵۷ رساند.
وی ابراز داشت: با این روند ظرف دو سال گذشته تنها در زمینه تاسیس اقامتگاه بومگری تا امروز ۱۴۵ مرکز راهاندازی شده است؛ افزون براین در حوزه ۱۵۰ پروژه تاسیسات گردشگری، هتلآپارتمان و اردوگاه گردشگری در حال ساخت است که پیشرفتی ۲۰ تا ۸۰درصدی دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس اساس فعالیتهای این حوزه را مبتنی بر تبلیغات دانست و گفت: با وجود محدودیتهای ناشی از شیوع کرونا، پروژههای گردشگری در فارس در حال پیشرفت است؛همچنین بسیاری از هتلها، مراکز گردشگری و اقامتگاهها در حال انجام تغییرات و تعمیرات برای بهروز رسانی تجهیزات خود هستند تا در دوران رونق سفر ببتوانند خدمات بهتری را به گردشگران ارائه دهند.
نظر شما