حسن غلامی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: منابع این تسهیلات از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی تامین شده و به ازای هر نفر بین ۱۲۰ تا ۱۷۰ میلیون ریال وام با بهره کم پرداخت شدهاست.
وی اظهارداشت: حمل و نقل عمومی مسافر درون و برون شهری، دفاتر خدمات مسافرتی، گردشگری و زیارتی، مراکز و مجتمعهای فرهنگی، آموزشی، هنری و رسانهای، باشگاهها و مجتمعهای ورزشی و تفریحی، توزیع خشکبار، تولید و توزیع صنایع دستی، پوشاک، رستورانها، تالار پذیرایی، آموزشگاههای رانندگی و آرایشگاهها از عمده مشاغل کسب و کارهای خرد مشمول تسهیلات پرداختی کرونا هستند.
غلامی گفت: امکان ثبت نام دریافت تسهیلات برای صنوف آسیب دیده از این بیماری تداوم دارد.
وی افزود: همچنین به ۶۷۸ نفر از افرادی که به دلیل بیماری کرونا در این شهرستان بیکار شدند، مقرری بیمه بیکاری پرداخت میشود.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گناوه ادامه داد: ۵۲ متقاضی دارای مجوز برای استفاده از تسهیلات مرحله سوم طرح توسعه ملی مشاغل خانگی که همزمان با هفته دولت شروع شد در این شهرستان تاکنون ثبت نام کردهاند.
وی بیان کرد: در اجرای طرح کارورزی دولت که هدف آن آموزش عملی در حین کار به تحصیل کردههای دانشگاهی است، ۲۸۱ نفر به کارگاهها و شرکتهای این شهرستان معرفی شدند که مبالغ پرداختی به آنان توسط وزارت تعاون پرداخت میشود.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر قرار دارد و از نقاط باوضعیت قرمز کرونایی در کشور است.
نظر شما