به گزارش واحد ارتباطات و رسانه جشنواره هنرهای تجسمی جوانان، سید مجتبی حسینی روز یکشنبه در پیامی به بیست و هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان نوشت: جان هر جشنواره، آنات گفت و گو و اوقات آموختن است و خوشتر آن که غنیمت کشف استعدادها، ارزش افزوده آن باشد.
وی افزود: جشنواره هنرهای تجسمی جوانان در همه ادوار خود کوشیده است آبادی جانبخشی باشد که جستجوگران جوان هنر به شوق، از مصاحبت عالمان این هنر بهرهمند شوند و به برگ و بار تجربههای خویش بیفزایند. از جمله علل اعتلای روزافزون این هنر، خجستگی این جشنواره و میمنت کارگاهها و نمایشگاههایی است که دریچه گفت و گو و مجال تبادل توانش بودهاند.
حسینی ادامه داد: این دوره از جشنواره در دشواریهای روزگار کرونا برگزار میشود؛ رویدادی غیرحضوری که متولد امید است و مصمم است که بگوید هنر، دشواری وظیفه است و اگر امروز مشق مشقت مینویسد، فرصت فردا را پیش روی دارد و هیچ از رفتن و رسیدن کوتاه نمیآید. کوشیدهایم که با کوچ به جهان مجازی و تدارک بسترهای برخط، بی هیچ کاستی و کسری، کارگاههای آموزشی برگزار شود و تجربهای نو در ادامه نزدیک به سه دهه گذشته رقم بخورد.
حسینی اضافه کرد: خوشحالم که جان جوانان این سرزمین به کیمیای امید جوشان است و بر آنند تا نقش امروز را با الهام از این وعده ناگزیر که «فان مع العسر یسرا» به فردا بسپرند. آرزومندم این دوره از جشنواره، تمرین مدارا و مسابقه مداومت باشد که هنر به هیچ بهانه، متوقف نمیگردد.
پذیرفته شدگان نهایی مرحله کارگاهی بیست و هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران ۱۹ شهریور معرفی شدند که در این میان ۱۴۹ نفر در ۱۰ رشته هنرهای تجسمی در مرحله نهایی برای حضور در کارگاه های این دوره پذیرفته شدند.
در این دوره از جشنواره ۱۵ نفر در بخش ارتباطات تصویری (پوستر)، ۱۷ هنرمند در قسمت تصویرسازی، ۱۵ نفر در بخش خوشنویسی (نستعلیق)، ۱۸ نفر در بخش طراحی و همین تعداد در قسمت عکاسی، ۱۱ هنرمند در رشته کاریکاتور (کارتون)، ۱۴ نفر مجسمه،۲۳ نفر در بخش نقاشی،۱۲ نفر نگارگری و شش نفر در رشته هنرهای جدید انتخاب شدند.
۱۴۹ نفربرای حضور در مرحله کارگاهی از ۲۶ استان انتخاب شدند که بیشترین سهم از آن هنرمندان جوان تهرانی است و به ترتیب اصفهان ،البرز، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و... در مراحل بعدی است.
بیست و هفتمین دوره جشنواره هنرهای تجسمی جوانان امروز ۲۳ شهریور کار خود را آغاز خواهد کرد.
نظر شما