۲۴ شهریور ۱۳۹۹، ۶:۵۸
کد خبرنگار: 2785
کد خبر: 84037637
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

دستگاه‌های اجرایی در خصوص مقابله با کرونا حساسیت ایجاد کنند

زنجان - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان گفت: وظیفه متولیان امر در خصوص مقابله با کرونا بسترسازی و تسهیل‌گری بوده و رویکرد دستگاه‌های اجرایی آگاهی بخشی و ایجاد حساسیت در بین گروه‌های تحت پوشش خود است.

خدابخش مرادی شامگاه یکشنبه در ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در استان با اشاره به اینکه در زمان حاضر باید یک حرکت جدید و شتاب بخشی در حوزه آگاهی رسانی در بین اقشار مختلف مردم انجام گیرد، افزود: به عنوان خدمتگزاران مردم مکلف هستیم که این بیرق را بلند کنیم.

وی با بیان اینکه همه دستگاه‌های متولی امر در خصوص این بیماری، وارد میدان شده و پای کار باشند اضافه کرد: بر این مبنا مشکلات در این خصوص رفع خواهد شد که مثال عینی، اینکه هر دستگاه اجرایی به گروه هدف تحت پوشش خود مدلی در خصوص این بیماری تعریف و آگاه بخشی لازم را ارائه کند.

وی اظهار داشت: بر این اساس مدیرکل امور اجتماعی استانداری زنجان، طرح تحقق پویش مشارکت مردمی در حوزه سازمانهای مردم نهاد و موسسات خیریه را آماده و در جلسه آینده گزارش لازم را ارائه کند.

مرادی افزود: طرح مربوطه در ارتباط با سازمان های مردم نهاد برای پویش های مردمی با هدف آگاهی بخشی، اطلاع رسانی و اقناع سازی موسسات خیریه برای جذب کمکها و هدایت اقلام بهداشتی در جامعه و گروه هدف آموزش و پرورش ارائه شود که پس از تصمیم گیری نسبت به اجرایی شدن آن اقدام خواهد شد.

وی، با تاکید بر رصد دقیق از میزان دسترسی شهروندان به ماسک، توزیع و قیمت ماسک در استان توسط معاونت اقتصادی استانداری زنجان، گفت: این موضوع باید  بررسی شود که واحدهای تولیدی و صنفی استان چه مقدار می‌توانند ماسک بخرند و به مراکزی که تمرکز جمعیت دارند، اهدا کنند و تهیه مدل برای تامین، توزیع و قیمت گذاری ماسک بر عهده معاونت اقتصادی استانداری است.

 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان ادامه داد: با تشکیل شورای روابط عمومی های هر سازمان نسبت به اطلاع رسانی، اقناع سازی و آگاهی بخشی جامعه هدف خود برنامه لازم را تهیه کرده و بازخورها نیز منعکس خواهد شد که هسته های همیار سلامت می توانند در این زمینه کمک حال باشند.

وی اظهار داشت: اداره کل امور روستایی استانداری استان نیز مدل فعال کردن دهیاران در امر اطلاع رسانی، اقناع سازی و ضد عفونی کردن و تامین ماسک برای جامعه روستایی با همراهی بخشداران و فرمانداران را ارائه کند.

مرادی افزود: امور شهری استانداری نیز نقش شهرداران در سه مقوله اطلاع رسانی، اقناع سازی و ضدعفونی کردن معابر شهری با فرمانداران، سازمان صمت و اصناف نیز الزامات و شیوه های نظارتی، آموزش و پرورش نیز مدارس و گروههای هدف خود را مورد توجه قرار دهد.

این مسؤول ادامه داد: طی چند روز گذشته خبری بر کرونایی شدن تعدادی از دانش آموزان مدارس یکی از شهرهای کشور در فضای مجازی منتشر شد که انتشار چنین مورادی جز تشویش اذهان عمومی چیزی ندارد.

وی اظهار داشت: بر این مبنا آموزش و پرورش استان به ویژه مدیران مدارس باید نظارت های بیشتری در مدرسه محل کار خود نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی داشته باشند که این مهم در این استان بصورت شفاف در حال پیگیری است.

 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان ادامه داد: آموزش و پرورش استان با تشکیل تیم های بازرسی، نظارت را در مدارس تقویت کرده و در صورت بی‌توجهی مدیر مدرسه ای به پروتکل های بهداشتی اعلام شده تذکرات جدی داده شود.

مرادی با اشاره به لزوم ایجاد مدلی توسط آموزش و پرورش استان در خصوص پویش مشارکت اولیای دانش‌آموزان استان در خصوص مقابله با کرونا، افزود: مکانیسم پویش بهره‌گیری از اولیا در رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط فرزندان و مشارکت آنان در این زمینه طی هفته جاری  به ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا استان ارائه تا مصوب و عملیاتی شود.

معاون سیاسی امنیتی استاندار زنجان در رابطه با پوشش اینترنت در میان دانش آموزان روستایی نیز گفت: شرکت مخابرات و اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات باید همه تمهیدات لازم را برای نقاطی که دارای پوشش اینترنتی نیست تا زمان پایداری اینترنت اتخاذ کند، چراکه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای پوشش صد درصدی اینترنت این مناطق قول مساعد داده است.

وی  با اشاره به نقش صدا سیمای استانی در خصوص مقابله با کرونا گفت: بر این اساس آمار بستری و سرپایی کرونایی از طریق رسانه استانی نیز اطلاع رسانی شود و با نوآوری هایی حساسیت های لازم را در بین عموم مردم افزیش داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha