به گزارش ایرنا، آمار بیکاری در دوره قبل از آن نیز بر اثر پیامدهای ناشی از بحران کرونا ۳.۹ درصد افزایش داشته و به این ترتیب آمار کل بیکاران در این بازه زمانی به ۱.۴ میلیون نفر رسیده است.
در همین حال تعداد تقاضاها برای دریافت کمک هزینه معیشتی از دولت که شامل افراد بیکار و کم درآمد میشود با افزایش ۱۲۱ درصدی از فروردین گذشته به ۲.۷ میلیون نفر رسیده است.
رئیس بزرگترین اتحادیه کارگری انگلیس میگوید: اوضاع بیکاری در کشور به نقطهای رسیده که نمیتوان به دوران پیش از بحران کرونا بازگشت.
«فرانسوا اوگریدی» دیروز در نشست اعضای اتحادیه عنوان کرد: از روز پنجشنبه تنها ۴۵ روز تا پایان بسته حمایتی دولت زمان باقی است. این مدت، زمانی است که اگر شرکتها قصد تعدیل نیرو دارند باید دست بهکار شوند.
بسته اقتصادی دولت انگلیس که از اردیبهشت گذشته به اجرا گذاشته شد، به رغم منحنی صعودی آمار کرونا در این کشور ۷ هفته دیگر به پایان میرسد.
دولت تلاش کرد با به عهده گرفتن پرداخت ۸۰ درصد از دستمزد شاغلینی که در خطر اخراج هستند، میزان بیکاری را کاهش دهد. به این ترتیب که اگر شرکتها نیروی کار خود را حفظ کنند، دولت پرداخت ۸۰ درصد از دستمزد آنها را تقبل میکند. این راه حل موقتی توانست میزان اخراج ها را کاهش دهد که در غیر ان صورت می توانست بسیار بدتر از وضع فعلی باشد.
ریشی سوناک وزیر دارایی انگلیس در این باره میگوید: این روزها که بحران کرونا پیامدهای قابل توجهی را روی کار و زندگی مردم دارد، شرایط برای بسیاری دشوار است. وی مدعی شد که دولت در پایان مهلت بسته حمایت اقتصادی، ۹ میلیارد پوند اعتبار برای تشویق شرکتها در جهت جذب نیروی کار اختصاص داده است.
با این حال نمایندگان مجلس در کنار شرکت های تجاری و اتحادیههای صنفی هشدار دادهاند که چنانچه بسته حمایتی دولت تمدید نشود، موجی از بیکاری و فقر کشور را فرا میگیرد.
اکنون میلیونها شهروند انگلیس تحت پوشش حمایتی دولت هستند که تا کمتر از دو ماه دیگر ادامه خواهد داشت. انتظار می رسد با رسیدن به آنچه «لبه پرتگاه» در نوامبر(آبان) نامیده می شود، اقتصاد وارد مرحله بحرانی تری شود.
بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس می گوید ماه های پرچالشی در پیش است و راهی بسیار بسیار طولانی.
نظر شما