مهین فرهادیزاد روز سهشنبه در پنجمین نشست تخصصی با نواب روسای فدراسیونهای ووشو، کشتی، ورزش کارگری و اسکواش درباره ضروت آموزش و جانشینپروی اظهار داشت: باید فضاسازی برای جانشینپروری فراهم کنیم و فدراسیون در این زمینه جدیتر فعال شود.
وی خطاب به نواب روسا اظهار داشت: نگاه شما به استانها در زمینه جانشینپروری بیشتر شود و مسوولان، استانها را در این زمینه فعال و پیگیرتر کنند.
معاون وزیر ورزش این را هم گفت که در سلسله نشستهای تخصصی متوجه شدیم که حکم برخی نایب رییسان زن در استانها ابلاغ نشده بود که با پیگیری نواب روسای فدراسیونها ابلاغ شده است.
فرهادیزاد عنوان کرد: اکنون ورزشکاران زن استانها در برگزاری لیگها دغدغه دارند.
در ادامه نایب رییس فدراسیون ووشو عنوان کرد: با توجه به شیوع کرونا امسال بیشتر کارها در فضای مجازی دنبال و حتی انگیزه زیادی هم ایجاد شد.
زهرا ناطقی ادامه داد: در این ۲ ماهه اخیر۴۰ دوره دان سه برگزار شد. در بخش مدیریتی سه نفر از رییسان سبکهای رزمی زن هستند که این تفکر در استانها اثربخش بود.
وی ادامه داد: برای هفته تربیت بدنی هم رقابتهایی در سبکهای مختلف به صور مجازی و رایگان برگزار میشود. ما توانستیم مجوز اردو در بخش تالو را اخذ کنیم.
نایب رییس فدراسیون ووشو درباره استعدادیابی گفت: بیشتر استعدادها در روستاها بوده است.
مدیر سیاستگذاری ورزش و توسعه ورزش زنان گفت: در بحث جانشین پروری مولفههای متعددی در نظر گرفته شده است که فدراسیون نفراتی را معرفی کرد و برخی اسامی هم تغییر یافت.
«سوسن دانشور» نایب رییس فدراسیون ورزش کارگری گفت: از بین۱۹ رشته، زنان در ۱۳ رشته فعال هستند.
وی ادامه داد: مبنای انتخاب تیم ملی برای رقابتهای جهانی و قهرمانی کشور است که در شرایط کرونا کار سخت شده است هرچند ما قهرمانپروری نداریم.
نایب رییس فدراسیون اسکواش هم در این نشست درباره عملکرد ۶ ماهه حوزه زنان گفت: افتتاح ۲ سالن اسکواش و کسب یک کرسی در پدل پاسفیک آسیاتوسط یک بانو مهمترین فعالیت ۶ ماه اخیر است.
شهربانیان ادامه داد: ۶ رییس و ۶ دبیر کمیته فدراسیون اسکواش را زنان تشکیل دادهاند که این حد از حضور زنان بی سابقه است.
نظر شما