به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، شبکه خبری سی ان ان دراین باره گزارش داد: تحقیقاتی که از سوی «دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس» (UCLA) به عمل آمده حاکی است که این ویروس مرگبار بسیار زودتر از آنچه «مرکز پیشگیری و کنترل درمان آمریکا» (CDC) اعلام کرده، می باشد و این ویروس در اواخر ماه دسامبر(آذر-دی) در آمریکا شیوع پیدا کرده است.
سی ان ان افزود: نتایج این مطالعات که در مجله علمی «پژوهش پزشکی اینترنت» (Journal of Medical Internet Research) انتشار یافت اعلام کرده نخستین اختلالات تنفسی ناشی از ابتلا به ویروس کرونا نخستین بار در ۲۲ ماه دسامبر ۲۰۱۹ (اول دی ماه ۱۳۹۸) در آمریکا گزارش شده است.
گزارش دانشگاه یو سی ال مستند به تحقیقات بر روی داده های آماری و سوابق پزشکی نزدیک به ۱۰ میلیون شهروند آمریکایی از جمله سه بیمارستان و ۱۸۰ کلینیک درمانی در آمریکا بوده است.
سی ان ان در ادامه گزارش داد: این درحالی است که بنابر اعلام مرکز پیشگیری و کنترل درمان آمریکا، نخستین مورد ابتلا به ویروس کرونا در ۱۹ژانویه ۲۰۲۰ (۲۹ دی ۱۳۹۸) در واشنگتن و مربوط به یک فرد ۳۵ ساله ای بود که از «ووهان» چین بازگشته بود.
این رسانه آمریکایی افزود: نخستین ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در اول ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۱۰ آذرماه ۱۳۹۸) در چین گزارش شده بود.
تلفات کرونا در آمریکا؛ از ۶ جان باخته تا ۲۰۰ هزار نفر
نخستین گزارش ها از شیوع ویروس کرونا حاکی است که تا پیش از ششم فوریه ۲۰۲۰ (۱۷ بهمن ۱۳۹۸) دست کم شش نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا تنها در ایالت کالیفرنیا جان باخته بودند، کارشناسان بهداشت و درمان از قدرت فزاینده انتشار این ویروس درمیان افراد جامعه هشدار داده بودند.
درحالی که در اوایل فوریه ۲۰۲۰ شش نفر بر اثر ابتلا به این ویروس جان باختند که امروز ۱۶ سپتامبر ۲۰۲۰ (۲۶ شهریور ۱۳۹۹) شمار جان باختگان به این ویروس در آمریکا به ۲۰۰هزار و ۱۹۷ رسیده است.
ترامپ همه گیری ویروس کرونا را کم اهمیت جلوه داد
شبکه خبری سی ان ان در گزارش عنوان کرد دونالد ترامپ در مصاحبه هایی گفته است که وی همواره به عمد شیوع ویروس کرونا در آمریکا را کم اهمیت جلوه داده است.
ترامپ در یکی از اظهارات خود درماه های اخیر به آمریکایی ها گفته بود: به مانند یک معجزه خواهیم دید که به یکباره این ویروس محو شده است.
کارشناسان بهداشت و درمان و تحلیلگران سیاسی در آمریکا وضعیت وخیم شیوع بیماری کووید-۱۹ در این کشور را مستقیما متوجه سوء مدیریت ترامپ می دانند.
سی ان ان در گزارش دیگری نوشت: ترامپ روز گذشته (سه شنبه) به پاسخ رای دهندگان ایالت پنسیلوانیا درباره چگونگی مقابله وی با بیماری کووید-۱۹ طفره رفت و با گفتن این مطلب که وی به سختی با آن مبارزه کرده است، اشاره ای به اظهارات پیشین خود که شیوع این بیماری را بی اهمیت جلوه داده است، نکرد.
هم اکنون شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به بیش از شش میلیون و ۷۸۸هزار نفر رسیده است.
شمار مبتلاین به کووید-۱۹ در جهان نیز به ۲۹ میلیون و ۷۲۷ هزار نفر رسیده که از این تعداد بیش از ۹۳۹هزار نفر جان باخته اند.
**۱۳۰۲**
نظر شما