سامانه‌های الکترونیکی منجر به نظارت مناسب بر رفتار بیمه‌شدگان می‌شود

زنجان- ایرنا - مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان گفت: با استفاده از سامانه‌های الکترونیکی می‌توان نظارت مناسبی بر بیمه‌شده‌ها و رفتارشناسی آنها انجام داد و برای این موضوع باید داده‌ها و اطلاعات درست در اختیار بیمه‌ها قرار گیرد.

دکتر خدیجه ابراهیم‌خانی روز چهارشنبه در رزمایش سایبری بیمه سلامت هشت استان کشور، افزود: اگر بخواهیم نگاه متعالی‌تری به بیمه داشته باشیم باید اقدامات بیمه را به پیش، حین و پس از خدمت تبدیل کنیم.

وی اضافه کرد: در این صورت به داده‌هایی نیاز داریم که اگر به درستی جمع آوری و تحلیل و رسیدگی نشود، به اهداف مورد نظر نمی‌رسیم.

این مسؤول ادامه داد: هدف این است که روی اسناد پزشکی بررسی دقیقی داشته باشیم و با استفاده از اصول و قواعد بتوانیم مدیریت منطقی روی منابع انجام بدهیم تا عدالت در دسترسی به خدمات سلامت اجرایی شود.

وی اظهار داشت: از طرفی باید نیازهای ذینفعان هم شناسایی شده و چهارچوب مشخصی داشته باشد که یکی از اصولی که باید رعایت شود، جدا کردن لایه تصمیم‌های راهبری از مدیریت است.

 ابراهیم خانی افزود: مدیران ارشد سازمان بیمه سلامت حمایت ویژه‌ای از خدمات الکترونیکی داشته است و با ایجاد معاونت فناوری اطلاعات، اولین قدم برای الکترونیکی شدن خدمات برداشته شد که گام موثری در این خصوص محسوب می‌شود.

مدیرکل  بیمه سلامت استان زنجان ادامه داد: برای بررسی سند، ابتدا باید مشخص باشد که قوانین چیست و سپس بر اساس قوانین، تقبل هزینه انجام شود که اطلاعات آن به سامانه مالی می‌رود و در سامانه مالی بر اساس بودجه، تخصیص داده شده و در نهایت پرداخت می‌شود.

به گفته وی، اگر این زنجیره در نظر گرفته شود، می‌بینیم با یک رسیدگی ساده سروکار نداریم و با زنجیره‌ای از فعالیت‌ها در ارتباط هستیم.

وی اضافه کرد: رسیدگی الکترونیکی اسناد بستری نیز از سال ۹۷ در برنامه‌های سازمان بیمه سلامت قرار گرفت که هر سال برنامه عملیاتی برای آن در نظر گرفته شد.

ابراهیم‌خانی افزود: اسناد در حوزه بستری و سرپایی رسیدگی می‌شود که برای اسناد سرپایی، چهارچوب اولیه نسخه الکترونیکی راه اندازی شده و ابزار اولیه در اختیار بهره برداران قرار گرفته است.

 به گفته این مسؤول تا کنون، بیش از ۳۰ پروژه الکترونیک در سازمان بیمه سلامت به نتیجه رسیده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha