یداله شکری روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان داشت: مطالعه طرح شبکه جمع آوری فاضلاب روستای شیخ صله چند سالی است که انجام شده و حتی لوله های این طرح نیز توسط شرکت گاماسیاب جانمایی شده است.
او افزود: هم اکنون ادامه اجرای این طرح به شرکت آب و فاضلاب واگذار شده است.
وی همچنین از بازدید تیمی از ژئوفیزیک تهران برای تعیین محل چاه عمیق آب در خارج از روستا خبر داد و وضعیت سلامتی اهالی روستا را خوب توصیف کرد.
هفته گذشته تعدادی از اهالی روستای شیخ صله با علایم مسمومیت به مراکز درمانی مراجعه کردند که ابراهیم شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفت و گو با ایرنا تعداد آنها را ۳۴۰ نفر اعلام کرد.
به گفته وی، اکثر این افراد به صورت سرپایی درمان و کمتر از ۵۰ نفر نیز در بیمارستان های جوانرود، ثلاث و کرمانشاه بستری شدند.
جلیل بالایی مدیرکل مدیریت بحران استان نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، علت مسمومیت اهالی روستا را آلودگی آب با فاضلاب اعلام کرده بود.
وی گفت: بعد از ۲ مرحله بررسی و آزمایش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آلودگی آب ناشی از فاضلاب تایید شده است.
آنگونه که اعلام شد سیستم فاضلاب خانه های روستای شیخ صله به صورت چاه جذبی است و ارتفاع چشمه تامین کننده آب حتی تا سه متر هم از برخی خانه های روستا پایین تر است و همین موضوع منجر به نشت فاضلاب به آب چشمه و آلوده کردن آن شده است.
روستای شیخ صله با ۵۰۴ خانوار ۲ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد، این روستا در شهرستان ثلاث باباجانی و در نقطه صفر مرزی با کشور عراق واقع شده است.